SILA KLIK

pages

Friday, October 12, 2018

[VIDEO] Lagi YB DAP biadap tular di media sosial



Baru-baru ini tular di media sosial YB daripada PH biadap yang sombong dan bongkak memarahi orang tua di Melaka,. Susulan videonya tersebar luas dan mendapat pelbagai kecaman netizen beliau sekali lagi  mengugut akan saman jika video tersebut tidak di delete sekali lagi di atas bongkaknya itu dikecam berterusan hinggalah beliau memohon maaf.
Namun terbaru YB DAP pula dikatakan biadap dan angkuh dan memarahi pekerja yang enggan beliau masuk kerana kawasan tersebut adalah kawasan larangan
Sorang lagi YB dari DAP yg sombongDi gelar dgn hulk di kalangan org2 DAP…Tapi bg aku, lepas ni dah boleh gelar Hak Hak Tuiiiii…..Tahniah pegawai ni, anda tegas dlm menjalankan amanah dan tanggung jawab…Sebagai YB, bukan lesen korang nk besar kepala…. Korang hanya di undi oleh rakyat utk jadi Yang Berkhidmat utk rakyat, bukan perangai mcm lahanattttt….sumber  Kisah Masyarakat
Semoga anda dapat viralkan video ini biar ramai yang tahu betapa biadapnya YB ini dan beliau perlu mohon maaf jangan kerana beliau seorang YB boleh buat sesuka hati.
Setiap negara ada peraturan jadi ikut peraturan jika tidak mahu ikut peraturan lebih baik mansuhkan sahaja peraturan tersebut apa pula komen anda? bicangkan - http://ceritahebohnow.com

35 comments:

  1. U should served me, i m yb ahli parliment
    U should served me, i m yb ahli parliment
    U should served me, i m yb ahli parliment
    U should served me, i m yb ahli parliment
    U should served me, i m yb ahli parliment

    Hahahahahahahahahahaaaa
    Kelakor nya. Parkattooon ni, hari2 buat lawak.
    Serve me, serve me, serve me... I m yb....
    tergolek2....ketawa

    Tahniah en.polis. Jgn dilayan ah beng eksen tak tentu arah ni. Mengabiskan karen aje

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pagi ni kamu dah skodeng keling berak atas rel?...

      Delete
  2. Lu ingat ini malaysia lu punya ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko ingar bapak ko penyer ke?..

      Delete
    2. bapak aku punya la sebab tanah kat Malaysia ni ada yang bapak aku punya walaupun x luas tapi bapak aku punya tanah kat Malaysia ni. Mungkin bapa ko punya jugak jadi jagala elok2 jangan sombong2 dengan sesama kita rakyat Malaysia.

      Delete
  3. YB dap dimelaka bukan marah orang tua...yb marah orang umno yg buat provokasi di majlis yb yg berlakon nak pi masjid...

    Ini plak satu lagi vedeo...kenape tak benarkan yb nak masuk?....yb nak merompak ker?...

    Ade tulis kawasan larangan ato kawasan persendirian?..

    ReplyDelete
    Replies
    1. FUCK YOU, hahahaha ingat Polis macai lu ke

      Delete
  4. Betul dan sokong CG!

    Perbuatan yb dap ini terlalu biadap!

    Sebagai perbandingan yg dap ini,

    Lebih biadap dari najib umno bn kroni2 yg merompak, mencuri, menyamun, korup, salahgunakuasa menipu wang dan harta rakyat,

    Lebih biadap dari Parti Ajaran Sesat menerima habuan dari umno.

    tidak mengapalah tutup ajelah dua2 mata kamu....,

    Kalau Parti Ajaran Sesat beli cash rumah bungalow, beli cash kereta mewah,beli cash bini dua tiga empat (nasib baik ada limit, tak sampai 70 bidadari)....

    Kerana apa?

    Mereka boleh menggunakan no ahli PAS untuk masuk syurga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. KAMI YANG TUMBANGKAN UMNO DAN BN
      KAMI YG UNDI PAKATAN HARAPAN KERANA ADA TUN M, MUHYIDDIN

      KAMI HARAPKAN BENARLAH JANJI UNTUK PERTAHAN ISLAM, MELAYU, HAPUS TOL, HAPUS HUTANG PTPTN, BERI PENDIDIKAN PERCUMA, TURUNKAN HARGA BARANG, TURUNKAN KOS SARA HIDUP

      TAPI YG KAMI DAPAT, MUJHID YANG JAHIL AGAMA DIBERI JAGA AGAMA, MAKA LGBT DISANJUNG, LIBERALISME DIJULANG, ISLAM DITEKAN, MELAYU DIHINA

      KAMI MENYESAL

      Delete
    2. Ko berak sembelit lagi...tu pasal meroyan..

      Delete
    3. Pertahankan islam bukan pertahankan sipenyamun

      Hapuskan tol perlukan masa, 61 tahun umno bn menyamun, hutang 1 trillion, nak suruh baru 5 bulan mentadbir hapuskan tol?

      Hutang ptptn dihapuskan? Ada dalam manifesto ke? Bideo rafizi tu kan ker besi? Hj hadi yg cakap.

      Pendidikan percuma? Sekarang ni anak ko disekolah kena bayar ke pergi sekolah kerajaan?

      Turunkan harga barang?

      Alhamdullilah harga barang tak naik pon, dengan pelaburan baru masuk, ekspot negara pula menigkat naik, permintaan kelapa sawit dunia naik, harga minyak mentah naik,ekonomi negara di tadbir secara jujur, bermakna ringgit akan terus mengukuh dan boleh mencapai RM3.00 = usd1.00. Apakah maksudnya pengukuhan RM? Kuasa belian kerajaan, negara dan rakyat menjadi tinggi, diterjemahkan pula dengan penurunan harga barangan menjadi murah.

      Ingatlah ye, semua ini bakal disaksikan oleh rakyat, apabila kerajaan najib umno bn dan disokong PAS yg korup, salahgunakuasa dan menyeleweng di tumbangkan.

      Tiada lagi hak rakyat dicuri, ditipu, dengan syarat pentadbiran hari ini bersih cekap amanah, inilah sebabnya rakyat mengundi PH.

      Delete
    4. nampak sangat ko ni budak baru nak belajar

      pendidikan percuma boleh jawab mcm tu kahkahkah, aku yakin umur ko baru 15 tahun, kalau pendidikan percuma boleh cakap level sekolah kakhakahak universiti la ngok

      hapus tol tu pemimpin PH yg cakap hari ni kami memerintah esok tol dihapuskan, bila dah jadi kerajaan cakap tak boleh pulak, hari tu napa bagi janji palsu

      harga barang tak naik, bullshit, ko pergi pasar tak, ko pergi supermarket tak, pergi tgk sendiri

      pelaburan masuk??/ kakahkah mahathir pergi seluruh dunia cari pelabur, sekor pon tak nak, balik2 dari oversea terus create isu mujahid isu khalwat terus rakyat lupa mahathir gi oversea tak bawa balik apa, nothing

      nilai ringgi jatuh merudum lah ngok gila ko ni bodoh

      baru perintah berapa hari SUSK Menteri Pertahan Mat Sabu dah kena tahan SPRM rasuah, alih2 senyap, Rafizi dengan jelas bg bukti transaksi

      Isu PTTK pejabat menteri2 PH semua dapat gaji tinggi, baru grad 2 tahun dapat gaji RM13 ribu sekarang, tak pernah berlaku zaman najib

      banyak lagi lah penat aku layan ko

      Delete
    5. Macai ko citer, agak2 ko? Semua masalah ni bermula?

      Baca manifesto, ada ker masuk u percuma?

      Hapus tol janji tetap janji, kalau hutang tak sampai 1 trillion dah boleh hapuskan tol.

      Harga barang kat mana naik, ko citer skit? Kedai acheh?

      Terbaru ingat lagi macai? Negara china? Ingat depa tak nak mai, 10 billion pelaburan baru, manakala wakil negara amerika dan eropah sudah merangka pelaburan yg sudah dan bakal masuk.

      Ko sendiri x paham bagaimana RM boleh meningkat naik lagi mau crita?

      Tu pasal PH tidak akan sembunyikan pesalah laku, samada dlm maupun diluar pentadbiran PH.

      13,000 lantikan politik najib umno diberi gaji tinggi melibatkan berbillion wang rakyat, apa cer?

      Banyak lagi lah berita korup najib umno bn pas ni, penat la layan geng iblis ni.

      Delete
  5. Ini geng Ted Manoff, Kluangman ni memang gengster kurang ajar. Baru 5 bulan dah jadi macam setan. Sape yang undi DAP-PH memang bangang.

    ReplyDelete
  6. Served me, served me... I m yb ahli parliment

    Hahahahhahhahaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sembelit lagi hari ni?....tak makan julab cap batang?..

      Delete
  7. Tak de biadap pon...yb cakap elok2 nak jumpa pegawai kerajaan ...pegawai ni patutnye panggil atasanye supaya jelaskan kpd yb yg ketua jabatannye tak benarkan jumpa..

    YB sepatut nye diberi akses kpd ketua jabatan ...ape 2 peraturan jabatan kerajaan ketua jabatan kena jelaskan kpd yb..

    Yb boleh mengadu kpd KSN...nanti krtua jabatan yg buat peraturan tak masuk akal diambil tindakan disiplin....

    ReplyDelete
    Replies
    1. DAH JADI YB PON BANGANG, SEMUA ADA PERATURAN, KENAPA NAK LANGGAR PERATURAN??
      KO INGAT KO ADA LESEN BESAR BOLEH REMPOH SEGALA BAGAI

      Delete
    2. Ko yg bangang..peraturan ape?...yb sepatutnye boleh jumpa boss jabatan.....booss takut yb?..

      .

      Delete
    3. boss bukan takut tpi geli nak layan taik sbb yb tu adalah taik sama mcm 10:31.

      Delete
  8. Airport is a very sensitive area. Bukan boleh sesuka hati keluar masuk mana nak. Nak shortcard ker apa ker, kena ikut sop. Nak cut que lah tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. YB BANGANG MANA FAHAM, DIA INGAT NI KAMPUNG KAT NEGARA CHINA KOT

      Delete
    2. Ko ingat yb pengganas?..tak boleh jumpa boss?..yb bukan nak hijsck kapaiterbang....bengong...

      Ade dlm dop yb tak boleh jumpa boss?

      Delete
    3. yb tu taik, boss tak nak jumpa dgn taik, tu jer, ada faham.

      Delete
  9. Ini video sudah bertahun lalu punya cerita di sarawak. Bangang la siapa yg nak viralkan skrg.

    ReplyDelete
  10. Kalau nak hasut pun jangan guna video lama...kikiki. mangkuk hayun punya orang. Tertinggal bas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kerja orang bangang...puak2 bangang memang bongok ..putar bang putar

      Delete
  11. Dulu lepas pru 13 sarawak haramkan ahli politik pembangkang masuk negeri tersebut. Selepas pru 14 semua dihalalkan masuk. Apa lagi nak tipu dengan tayang video lapuk bertahun sudah??? Hari2 nak hasut baik kau mampus cepat anak haram!

    ReplyDelete
  12. 2-3 orang berbaju merah yang berpeluk tubuh tu siapa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. org berbaju merah tu adalah samseng taek kucing haramjadah.

      Delete
  13. Ye lah rasis2 melayu. Klu yb umno dulu, pengawal akan cium tangan lg, baik tuan, sy ikut perintah tuan dsb....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, tapi ko kuat cium bontot dapigs.

      Delete
  14. Nasib baik blogger putaralam celah kangkang dah tukar arah kpd umno...kalo tidak malu besar PH

    Penipu2 semua sokng umno..

    ReplyDelete
  15. PTPTN free ke mana tol free ke mana gaji minimum ke mana harga brg turun ke mana minyak rm1.50 seliter ke mana royalti petroleum 20% ke mana... alih2 dpt protiga lgbt khalwat halal hilang kerja YB samseng tambah cukai baharu rakyat tido bawah jambatan #tunphlancau

    ReplyDelete
  16. menteri menteri ph semua auta kare....

    ReplyDelete

Sila Klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com