SILA KLIK

pages

Friday, October 12, 2018

Editor ROKET DAP bakal dilantik CEO BERNAMA??


BERNAMA BAKAL DIKUASAI ORANG DAP? 

Timbul spekulasi bekas Ketua Pengarang The Rocket – lidah rasmi parti rasis dan cauvinis DAP – Wan Hamidi Hamid, sebagai Ketua Pegawai Eksekutif Bernama bagi menggantikan Datuk Zulkefli Salleh yang bakal bersara bulan depan.

Bayangkanlah, apa yg akan terjadi bila editor akhbar yg mempelupori berita kebencian terhadap orang Melayu kini bakal menguasai agensi berita negara? 


Takkan manusia yg dididik di bawah telunjuk DAP akan memperjuangkan hak dan kepentingan kaum peribumi?

Sudahlah menteri pun dah DAP kini agensi akhbar pun akan dikuasai 'orang DAP'?

18 comments:

  1. Kahkahhhh..biarlah bkn kacau telo ko pun..media lebih terbuka sekarang..rasanya nii khabar angin jerr..


    Jom nyangkul terowong..⛏🛠🔨

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pinjam cangkul kejap,
      Aku nak cangkul kepala kau,
      Nak tengok ada mata air atau tidak

      Delete
    2. 199999 orang lagi tukang cangkul terowong buat apa? Main FB dan buat demo simpati je ker? Boss Gamuda patut bagi duit elaun lebih masa pada ko. Paling kurang 500,000 sejam menyangkul. Hahaha.

      Delete
  2. umno benci cina. dap benci melayu. pas benci kafir.. fitnah semua tu. kah kah kah...

    ReplyDelete
    Replies

    1. Jangan cuba fitnah ada seorang YB UMNO akan keluar parti lagi.


      Mungkin ada lagi lebih 17 orang YB UMNO sebenarnya termasuk bekas pemimpin.

      Delete
  3. Sendiri spek ULAR si, sendiri tabur. Tunggu pengkomen Melayu Kuno berIsle Palsu melatah.
    Haha, cikainya cliche, sop banggang. Bila kantoi ubah topik lagi cepat2. Melayu cepat lupa, apa takut.
    Sampai bila sentimen agama mhu ditunggang?
    Sampai bila agama mahu diliwat ?
    Selepas May 9, sudah 3 kali berturut diterajang rakyat waras. Moga esok PD akan rejam kasi bisu terus puk hanat Melayu kuno Umno dan Isle sesat Pispus.
    Sudah melampau2 cuba cetuskan huru hara...
    Dgn kalwat pasangan Puak melayu kuno klepto dan Isle sesat pelahap, bangsa Melayu dan Agama Islam akan terjerumus jadi bangsa agama hina tk berakal.
    Elaklah Agama Islam diindustrikan ikut selera lobai sex maniac.
    Hentikanlah Bangsa melayu menha
    jadi lemah bodoh dunggu,tunggu dedak.
    Rakyat dah tahu, rakyat dh pun terajang...sekarang Rakyat wajib kasi mampos , dan cabut sekali akar parti2 umnopis kuno jumud totok. Jgn beri muka pada samseng kampong bodoh, dan lobai pelahap yg kuat min wayang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan lantik awang selamat okey laah..

      Delete
    2. Apa ko merepak2 ni syaitoonnn

      Delete
  4. Timbul spekulasi bekas Ketua Pengarang The Rocket – lidah rasmi parti rasis dan cauvinis DAP

    Ayat ini mengingatkan daku kepada orang sakit mental di wad Hospital Tampoi. Inilah ayat yang diulang sebelum dia masuk ke situ sebagai pesakit mental.

    ReplyDelete
  5. Ape masalahnye?..siapaon yg layak boleh dilantik...orang dap pon bukan boleh buat berita sesuka hati...tapi kalo nak hentam umno lebih2 boleh laah kot..

    ReplyDelete
  6. Orang UMNO pun akui DAP punya komunikasi paling power di Malaysia. Semua komen pembangkang zaman Najib Razak bukan daripada Rakyat tapi RBA (Red Bean Army DAP)?

    Sebab itulah Najib Razak ingat rakyat berpuas hati dengan pentadbirannya dan kalah PRU14 sebab RBA sahaja. Pening aku baca apa aku tulis. Hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mengarut najib kalah kerana,RBA...najib kalah kerana merompak...

      Delete
  7. amno bersatu sama saja orangnay
    nak belakaon warak pulak
    bersatu tengah kumpoi mp dari amno untuk kuatkan matde

    orang bunuh orang wajib dihukum bunuh kecuali dapat maaf dari waris simati
    ni pi ikut hukum kapir bodo

    pembunuh hidup sihat dalam pinjara
    mangsa bunuh tak dapat apa
    ni buakn keadilan nilah kedzoliman
    dari paktan haprak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Liwat budak tahfiz apa hukumnya?
      Langgan pelacur otai, perempuan disebat, apa hukuman utk kotey pulak?
      Kebanyakan kes2 sex songsang anak, gay dari kalangan negeri serambi...bum kira lg ygergi celup golok.
      Apa pendapat setat isle ?

      Delete
    2. Montori askar kena cekup..dgn bini org boleh lepas apa cer..lagi di agung2 kan..betul tak

      Delete
  8. Boleh bebas kalau dapat maaf dr waris..tapi waris dan anak2 hilang sumber pendapatan..bayar tuntutan anak2 dan waris 2 juta..boleh bebas.

    ReplyDelete
  9. PTPTN free ke mana tol free ke mana gaji minimum ke mana harga brg turun ke mana minyak rm1.50 seliter ke mana royalti petroleum 20% ke mana... alih2 dpt protiga lgbt khalwat halal hilang kerja YB samseng tambah cukai baharu rakyat tido bawah jambatan #tunphlancau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya la..atok kata negara dh nk bankrub.negara yg bnyak duit pn bankrup..ini kan pekerja bawahan...lain la gaji minima 1500..mungkin cukup kot bayar sewa rumah..

      Delete

Sila Klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com