SILA KLIK

pages

Saturday, August 4, 2018

[VIDEO]Kepada KAFIR Penghina Islam, HATI-HATI kami Masih ada Muslim BERANI, terbaik BRO



















12 comments:

  1. kalau melayu semua macam brader ni, kafir mesti gigil nak hina bukan2

    ReplyDelete
  2. TERBAIK BRO, HEBAT BERANI

    ReplyDelete
  3. Berani atau balaci umno

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bang Oooii,
      Mana-mana Anak Melayu tak kiralah samaada dia UMNO BN, PAS, PH, Amanah dll yg membiarkankan orang lain atau memperlekehnya sendiri akan agama Islam atau Bangsanya adalah saperti berikut:-
      Perangai macam Gampang, Cakap bunyinya Gampang, Duduk diam ala Gampang, Tulisan lerek Gampang, Segalanya memang Gampang, Serba-serbi Gampang, Gampang, Gampang... Okey!!!!

      Delete
  4. Jangan jadi macam KEPALA KLEPTOCRAT....tidak seinci MENYALAHKAN DIRI SENDIRI....semua salah orang lain, salah kerajaan, salah menteri menteri muslim dan sebagai nya namun diri tidak pernah dicermin 61 tahun dikuasai ORANG MELAYU MUSLIM akan tetapi penipuan, kecurian, rasuah, salah-guna kuasa 10 tahun kebelakangan nih setiap jemaah menteri muslim boleh aje diam dan lebih buruk cuba bermatian menutup dan tolong kambus semua itu....hanya segelintir yang bersuara namun di cantas, ditendang, dibuang dan sebagai nya.....

    Do you think by taking arms and run 'AMOK' and what not will solve all the ills that has been going on....???

    Look around and the killings that is going on with the latest a mosque (supposedly Syiah's in Afghanistan) were bombed, fightings and war killings Syria, Yemen, Saudi, Egypt, Palestine, Sudan, Somalia, Eritrea etc muslims cannot come together and discuss amongst brothers and not resort to violence.....did the time of Rasullullah s.a.w. has any sects of Sunni or Syiah for that matter? Only Islam as Islam is, period!

    Fix the backyard first and the rest In Sya ALLAH will follow and one more thing, on a micro scale, a family nucleus, care and bring your family up within the speck of and brand of PEACEFUL ISLAM as in the ahlaq of Rasullullah s.a.w and on a bigger scale the UMMAH akan terbentuk dengan baik In Sya ALLAH, Amin!

    Reda kan kemarahan itu dengan ILMU kesaljuan bagi melembutkan hati kita sendiri sebelum boleh melembutkan atau lebih baik menunduk kan hujah hujah mencabar dari mana mana pun!

    See, you are a GOOD FIGHTER when ALIVE but hopeless and worst USELESS when DEAD! If you want a good fight, live another day with KNOWLEDGE, Amin!

    Anonymous MLN

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai MLN, dah makan? Betul juga apa yg kamu cakap tu, tapi Mamat tu minta Kerajaan ambillah TINDAKAN. Takkan tak okey, kan?

      Delete
    2. 12.04 hey wtf u talking nonsense mcm si gile tk.makan ubat?

      Kalau mau cakap kleptokrasi, krnama mau tutup tahi madey?? U baru bangun dari koma ke? U lupa atau otak half dead, siapa mahaguru kepala perompak.kleptokrat since 1980s??
      Semua skandal dia salah org lain, tapi dia paling berkuasa, taring Raja pun dia telah cabut, takkan orang yang buat skandal melesapkan duit negara billiuun dia boleh ckp tak tahu? bullshit..!! itu bukti dia yang merompak.

      Najib troll blikz jawab mcm si tua kutuk kleptokrat ulung jawab..so what??

      Tngkp dulu madey kli u nk ckp psl kelptokrat, rompak wang negara. Bicarakan penjarakan this bloody shit guy then baru tngkp gone end!!

      Setuju?

      Delete
  5. Sudah tiba masanya kerajaan RULE OF LAW mengambil semula tanah yang dibina kuil2 secara haram. Bergitu juga tanah2 GLC seperti Sime Darby yang bergitu banyak kuil2 haram dibina. KERJA2 PEMNGAMBILAN TANAH2 INI PERLU DILAKUKAN DENGAN SEGERA SEBELUM BARAH INI MENJADI LEBIH PARAH?. MARILAH SEMUA KITA MENJUNJUNG UNDANG2 DAN PERLEMBAGAAN!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. Org sewel dah keluar posting bila isu mak pertahankan hak kita Melayu dan Islam, cepat cepat mereka heret dan kaitkan ini 'urusan jahat' UMNO.. celaka, tak habis2 nak doktrin dan main sentimen bodoh guna atas nama UMNO, tak tera manapun masalah UMNO atau UMNO itu mempengaruhi seseorang rakyat berbanding celakanya hasutan DAP dan talibarutnya, dan PH adalah kepala pembohong dan penghasut rakyat supaya menjadi radikal dan pengganas seperti ejen LTTE dan komunis family dapig

    Kepala perompak sebenar ialah si lanun kerala, anaknya hardcore LGBT, semua dia tak salah, bunuh Memali dia tipu kata Musa Hitam, skandal BMF mati seorang pegawai dia cakap tak ingat, duit rezab lesap 31 billiuun dia tak tahu tak ingat, anak Yaacob yg salah, beli kapal selam.billiun, anak dia terlibat tapi menteri Najib yang jd kambing hitam..

    Ini kebodohan dan radikalnya politik mahagila ph!!

    Ade kesah pasal kos sara hidup lagi? Hanya slogan munafik untuk.curi undi rakyat dengan taburan benci pd Najib.

    Allah akan hukum dam tumbangkan kamu semua rejim jahat PH, diketuai LANUN TUA KLEPTOKRAT ASLI, MAHAKUTTY!!!

    ReplyDelete
  7. #prklangkawi

    Pray coming soon. Ameen

    ReplyDelete
  8. Aku pum heran dgn macai2 PH ni. Dah terang2 depa menipu, hina Melayu, hina Islam pastu nk sokong lg. Dah gila ke?

    ReplyDelete
  9. Org2 yg dlm dap ni, kalau duduk kat negara mana sekali pun, mereka tetap akan cuba topple kerajaan yg ada. Bukan sebab kerajaan yg ada tak bagus. Tapi sbb tamak gila kuasa. Letak kat negara china sekali pun, perangai dia tetap sama, dia akan mainkan isu lain pulak utk dpt kuasa. Senang cakap kalau dah jahat tu pergi mana pun tetap jahat

    ReplyDelete

Sila Klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com