pages

Saturday, August 11, 2018

Siri Mujahat, Mujahit, Mujahil: wanita sedia SAMAN Menteri Segala Agama

Menteri salam sebab ‘lelaki’.
Menteri suruh ‘HER’ masuk tandas wanita.
Menteri kata agama rahmatan lil ‘alamin apa semua perlu dirai.

Menteri pening! Pening sebab apa? Sebab rasa lebih bagus ikut ‘hak manusia’ dari ikut mendahulukan ‘hak Tuhan’!

Heh..press conference siap salam bagai.

Saya sedia untuk saman kerajaan dan meletakkan dr. Mujahid sebagai defendan pertama dan kerajaan sebagai defendan kedua SEKIRANYA impak selepas press conference tersebut makin berlambak aduan rasmi adanya jantan jantan berpakaian wanita masuk tandas awam wanita termasuk surau surau wanita.

Oleh itu para wanita :

1) Ambil gambar / video sekiranya jantan-jantan berpakaian wanita ini  masuk ke ruang khas untuk wanita sebagai bukti.
Elak provokasi kerana mereka ini tetap jantan dan tenaga pun jantan . Tak payah berlawan. Ambil gambar / video in silence.

2) Buat laporan polis. Sila rajin. 

3) Saya akan bagi link /email address ke mana bukti dan laporan itu boleh disalurkan

Point saya di sini ialah

Sekiranya Press conference itu adalah pengiktirafan yang dibuat tanpa thorough research dan cuai yang boleh membuka ruang penindasan terhadap hak saya sebagai wanita untuk mendapat keamanan dan perlindungan serta privacy, maka saya dan wanita-wanita normal yang lain di Malaysia mempunyai hak menerusi proses keadilan terhadap penindasan ke atas kami.

.

Just be careful Dr.Mujahid.

-Nurhidayaty Maidin

19 comments:

  1. Azalina othman said kategori apa? Masuk tandas lelaki ke ppuan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Manusia yang komen dengan nama 'Anonymous' pun saya tak tau jenis apa Jantan atau Betina atau pun jenis keduaduanya sekali

      Delete
    2. Azman boddow,komen pon boddow

      Delete
    3. Azman mansor adik rosmah mansor. Keturunan lebai malang.

      Delete
    4. Anon 11.08 1130 dan 11.06 adalah orang yg sama kalau tak species yg sama. 4 jari dituding ke diri ya iaitu bodoh. Komen yg tak de point or issue.

      Delete
  2. Sajat terang2 lawan fitrah,kenapa sibuk passal mujahid

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab mujahid kata ts bole masuk tandas suka hati je. Mujahid kn menteri. Menteri tu antara pembuat dasar dan undang2. Sajat pun klu nk diambil tindakan, kuasa kjaan Mujahidla

      Delete
  3. Menteri semua agama yg telah rosak akidah

    ReplyDelete
  4. Celako betui arab ni,dah kalah lawan bola cari gaduh. Nasib baik ak tak bawa keris kalau idak habis pemain ua



    FUCKKKKKK ARAB.....KIKIKI

    ReplyDelete
    Replies
    1. Arab tak takut ngan ko sebab keris ko diperbuat dari taik lembik.

      Delete
  5. Pengajar bangsa Arab jijik menngafu anak perempuan melayu jumud berpurdah.
    Kejadian ini berlaku dikolej yg terletak diKelantan Jamban Mekah.
    Seperti lazim, maruah Arab dicover line.
    Spt lazimnya SOP Islam versi Pasu,perkara ini akan didiamkan utk menjaga martabat bangsa Arab.
    Walhal, semya melayu pun tahu...
    bab nafsu Arab,Unta dgn Kbing pun tak selamat.
    bab nafsu Melayu pantai timur pulak,Ayam Itik cucu 11 tahun, penjaga butik.. semua pun tak selamat.
    Makim lilit, makin putar.
    Ha! dah betul..nak marah buat apanye? Hakikat tu lerBhai

    ReplyDelete
  6. Saya perempuan dan saya tak mahu berkongsi tandas dengan pondan. Walau pun mereka ni pondan, mereka masih ada keris jantan. Nafsu ttp ada. Dlm agama mereka ttp lelaki

    1. Mcmmana aurat saya dgn lelaki bukan mahram. Dlm tandas kdg2 kami buka tudung dan adjust tudung, kdg2 singsing kain utk masuk tandas.
    2. Kalau ada lelaki jahat saja2 menyamar pondan dgn tujuan merogol... mcmmana
    3. Kanak2 perempuan yg ketandas sendirian... mcmmana keselamatan mereka

    Mujahid!!!!!
    Dont violate our rights semata2 nak memuaskan hati lgbt ni. Kalau tak pandai menyelesai masalah. Sila resign. Bagi jawatan tu kat org yg lebih layak dan bijak.
    Musykil betul.... Menteri2 kerajaan sekarang semuanya dah kena virus stupidoss ker

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh bagi bukti yg ko nii perempuan tak..mana tahu ada macaii menyamar jadii perempuan..kikiki..nk tgk boleh tak...

      Delete
    2. Ted bodoh boleh dituduh sexual harassment memng ko kaki stalker maniac?

      Delete
  7. Mujahid yusof rawa... Memalukan. . Mengkhianati amanah islam. . Jgn sampai ALLAH laknat kita kerana kamu... .salah satu bunga kiamat adalah bilamana hal ehwal islam akn ditadbir oleh yg bukan ahli dan bukan beragama islam.. Kamu mujahid...dalam kelompok mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu yg kita benci dan tentang. Kerana mereka dan barua2 ph, kita terheret sama. Negara jadi hak kepala bapak perosak, dikepalai mahathir laknatullah. Dia dan anaknya memang sah pengamal dan penyokong lgbt..
      Mujahat binti Mujahil mentri sesat 'agama segala agama' ini sebagai pelaksana, menghina kemuliaan kalimah "Rahmatan Lill'alaminn" hak milik mutlak kesucian Allah Taala, sungguh jijik tragis si munafik ini bermain Agama.
      Aku tak teragak agak lagi jika diberi peluang untuk.menentang secara fizikal.menghapuskan golongan perosak anak cucu kita ini.. Jgn dilabel ekstrimis jika puak haramjadah ph ini yg ekstrim dalam menghina dan membunuh hak umat Islam!!

      Delete
  8. Sedih negara kian hancur dari segenap ruang.xpyh citer lagi lah bab brim, bantuan nelayan, orgkg susah..eknomi dh mekingkup..

    18 billion rupanya gone end dan mahababi songlap,nak tampung defisit teruk, kmudian fitnah Najib/ Irwan/ UMNO. JIJIK SUNGGUH KAMU SEMUA WAHAI PH, DARI ATAS SAMPAI BAWAH.. PATUTLAH PROF SHAHNON KATA MAHDEY KEPALA TAHIK-SHIT.

    Macai taekkutty paria masih seronok main isu Najib Rosmah, berloyar buruk atas kefardhuan Agama..
    Aku tak tahu apa nak jadi, masa depan. Yg pasti tolong jgn letak batu nesan jika pii em ni mampos.. Aku bimbang ramai pergi kencing atas kubor pii em lahnat ni.

    Mujahat binti Mujahil naik dsbbkan TaekKutty, dan TaekKutty penyokong lgbt, dia berlakon depan Melayoo bahlol konon dia tiada apa2, tapi Marina d/o KuttyTaek pejuang besar perosak Aqidah

    Dia lebih selesa berada dengan kristian dan gereja berbanding dengan maajid dan org Alim..

    ReplyDelete
  9. Yes! Saman jgn tak saman manusia bodo ni. Memalukan agama Islam.

    ReplyDelete
  10. Lge pegang keewangan...kalau ada satu masjid nak dibina... Tentu lge.. Kula.. Theresa kok nak bina rumah ibadat mrk juga... Bina satu masjid..pada masa sama naik tiga rumah ibadat lain... Kita bina satu mrk bina tiga.. .
    Jadi... Lama lama tak adalah org melayu minta bina masjid takut akn berlaku pertambahan rumah2 ibadat lain...
    Sbb tu lge happy skg pgg keewangan....
    Percayalah kaum minoriti dan PH akn menyusahkan
    melayu dan islam...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive

Total Pageviews