pages

Friday, August 3, 2018

[SIAPA PM KE-8] VIDEO Suara "ANWAR" kata Azmin BARUA kepada Tun M


14 comments:

  1. PKR wajar keluar dr KERAJAAN DAP-PH sebelum dikhianati DAP dan PAN. Pakar pecah perintah dah rancang awal1 lg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. PrOoTtπŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¦...arghhh leganya..

      Delete
  2. Nampak sgt permainan puak2 melayu kuno yg klh pru lalu..menjelang pemilihan pkr mcm2 keluar...kahkah..ingat azmin nii budak2 bodo mcm najib kerr..πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ˜πŸ˜πŸ˜œπŸ˜²πŸ˜²

    ReplyDelete
  3. Umno jgn nk berangan2 perintah lagii..sejak hilang kuasa mcm org kena sawan..raja2 sdh pun selesa dgn keadaan sekarang..umno kena hati2 kerana tak lama lagi ada kejutan dari mp2 mereka..mereka dh jumpa tun beberapa kali tapii kali nii bersatu dah buka pintu utk terima mereka..kahkahkahhhh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah banyak kejutan dilakukan oleh kerajaan sekarang.

      1- itu mintiri keling paria bila mau letak jawatan?
      2- itu timbalan ketua mintiri bila mau balik semenanjung Jaffna? Jawatan ketua gerila LTTE masih kosong.

      Delete
  4. Hebat Wooi KERAjaan baru ni. Pegawai khas lebih berkuasa drp menteri.
    Org bg tumpang kereta, nak rebut stering pulak....hah hah.

    ReplyDelete
  5. barua not.my vocab... kah kah haah tepukkk..

    bang non ni klu ckp 5 patah makna kata 10 patah dia sudah menipu.. bang non dengan alam.menipu berpisah tiada..

    kah kah kah...

    kaya slogan ajer bang non ni... isi elekkk pooooodahhh cittt..!

    apa apa pun kita kena bagi sokongan pada DSAI juga..


    kah kah kah haaaah tepukkk..!!

    ReplyDelete
  6. Kalau nak tuduh azmin jadi barua tun, buat apalah azmin mengangkat sumpah jadi mb selangor. Lebih baik shj azmin serah pada orang lain kalau sudah kawtim dgn tun awal2.

    ReplyDelete
  7. Kan kah Bang Nuar panggil Tan Sri Rahim Noor, bekas IGP, "anjing"? Tak kasar ke tu panggil orang anjing, tak ada perkataan2 macam tu dalam vocabnya?

    Selalu dah kita dengar dia berceramah, dan kita dapat kesan mana suara dia dan bukan suara dia. Dia pernah buat kerja macam ni dulu. susah nak ubah perangai. Looks like me but not me, sounds like me but its not me. Biasa tak dengar kenyataan2 macam ni?

    ReplyDelete
  8. Rasa2 Anwar ni akan kempunan nak jadi PM, walaubagaimanapun 2 tahun bukannya lama sangat? Masa berlalu bergitu pantas, jom sama2 saksikan babak seterusnya bagaimana semua sesumpah sesumpah ini bersendiwara? Dah boleh tambah popcorn, adegan seterusnya dijangkakan lebih dramatic....dush! dush! ayoyo.....

    ReplyDelete
  9. Tangan yang bergantung dengan tali tu beri banyak kelebihan/kredit/advantages kepada nya? Dush! dush! dush! Aya...apa..ama!

    ReplyDelete

  10. heran rakyat buta.. kerana sekor kerala tua habis manusia bercakaran

    yang pelik tak serik2 pulak rakyat sokong mahapiraun mahazalim mahakutty ni

    bunuh Memali kes boleh lepas.. judi forex 30 billiun bukan main2.. BMF kes CIA sahkan.. disebut nama mahapiraun..

    apa nak jadi..sihir apakan Mahapiraun pakai..siapa duk deakt die macam kena PUKAU!!

    org yang beriman je akan selamat dr pitnah Mahapiraun Mahadeywa Kuttytaek!

    selamatkan Malaysia segera! mudarat kecik, tumbangkan Madey naikkan segera DSAI!

    Madey dah terlalu jahat.. pleasee laa apa benda lagi nak percaya dengan si lahanat ni! even anwar teruk pun tapi anwar tak de kaitan kes pembunuhan orang..Madey bersiri kes belum terungkai..
    cerita helikopter terhempas di pahang ni bukan cerita dongeng.. bukan seorang yang kena dah 2-3 org..

    sebab itu bila kapal terbang dia tayar takde angin je dia dah menyalak orang nak sabotaj dia.. sebab DIA DAH PERNAH BUAT BENDA MACAM TU KAN???

    ReplyDelete
  11. lagi trruukk bang non kena main kali ini... dolu dlm kjaan dia kena game masuk penjara lagi itu tua bangka kaki fitnah kasi taji bang non cukup sampei mata lebam...

    sikalang ini orang tua kaki fitnah haramjadah mau kasi lagi satuu kali mau game sama bang non.. ini rakyat suda tengok oramg laen angkat plakad bang non PM masa depan tapi ini tua bangka faramjadah fitnah maen maen sama telipon dia.... itu signal mau game lagi satu kali oooo... otai reformasi pun tua bangka fitnah haramjadah pun dua mau game jugak sama otai refirmasi

    kah kah kah... adoooiiii iii beraoa kali mau kena game sama ini orang tua bangka haaahh...?


    haaa tepukk.. tepukkk..!!


    kah kah kah.. tepukk.. tepukk..!!

    ReplyDelete
  12. Bg Non dah nak kena perdajal kali ke 2. Dulu dah kena tahun 1998 sebab tak sabar nak jadi PM. Setelah 20 tahun merengkok, ingat dapatlah jadi PM, rupa2nya kena perangkap.
    Cuma kali ini tak perlu merengkok...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com