pages

Wednesday, August 1, 2018

Adun PKR Seri Setia dilapor sakit tenat

Shaharuddin Badaruddin baru sepenggal menjadi wakil rakyat. (Gambar Facebook)
Adun Seri Setia Shaharuddin Badaruddin dari PKR dilaporkan sakit tenat.
Akhbar Sin Chew Daily melaporkan exco Selangor itu mengalami kanser kolon.
Beberapa pemimpin PKR tidak dapat mengesahkan keadaannya.
Ketua Wanita PKR, Zuraida Kamaruddin memberitahu Malaysiakini bahawa wakil rakyat itu kesakitan.
Ya, beliau kurang sihat, tapi saya tidak pasti status beliau berdasarkan laporan (Sin Chew Daily),” katanya lapor portal itu.
Pada pilihan raya 9 Meilepas, Shaharuddin memenangi kerusi Seri Setia dengan 29,250 undi.
Beliau menewaskan calon BN yang memperoleh 9,878 undi, calon PAS yang memperoleh 4,563 undi, dan calon bebas, S Vigneswaran, 217 undi.

5 comments:

  1. SPR.. Bila nak mesyuarat PRK ni?

    ReplyDelete
  2. dah bergantung pada alat mechine...

    tungguuu...!!

    ReplyDelete
  3. Najib dah kata dia bukan keturunan perompak ( in another word dia tuju kepada Madey- ketrunan perompak?)
    sila bicara dia di mahkamah segera dia minta.. apa perompak mahu cepat bicara atau lari mencicit tangguh sana sini macam Ketom dan juga Gone end tokong sial tu?? skrg mau gugur kes..

    apa jenis balaci bodoh bahlol mcm ko nk jilat pun tgk lah org tu teruk sgt ke tak..ini dh sgt teruk.. ko makan dedak gred berapa woii macai dtg sini buat isu pemulangan GST..

    nama pun pemulangan..SAH dalam undang2 KASTAm duit itu dipulangkan.. tak timbul isu kerajaan nak ambil..kalau ambil pun takpe lah dr bodoh bahlol ambil merompak macam madey.. lepas tu buat tabung HARAM.. declare negara utang 1 trillion..

    bongoknya org yg sumbang tabung tu.. buat apa.. mana2 negara pun bila rakyat bagi mandat kerajaan itulah kena PIKIR untuk selesaikan hutang..sebab itu rakyat undi ubah... tapi malang..level terlalu bongok rakyat yg undi ph.. silap2 kangkang anak bini pun korang sanggup 'disedekahkan' kalau ada skim melacur diri untuk bayar hutang negara.. ??


    Najib dulu tak perlu pun mintak rakyat bayar hutang.. tahu dan bijak dia aturkan pembayaran hutan TANPA jejas satu sen pun janjinya pada rakyat..semua mewah kenyang dapat wang dan bantuan macam2..

    setan macam ko hati busuk jijik..so semua tu mau ditutup.. mau dijilat si kafir lahnat ph dan munafik madey kepala perompak..so buat isu tahi pasal GST..


    mana blogger kepala bapak mainkan isu ni? blogger chap bunge taik Celang Kangkang dah ubah strategi.. gilebabi punye main api cucuk melayu.. aikk 80 hari lepas die lah penjilat tegar dapig.. madey pegi mana2 atas pentas dapig die lah promote gilebabi siap buat FB LIVE memancarkan siaran DAPIG+ MAdey MAKI NAJIB setiap hari...

    sungguh celaka puak chap bunga sesumpah ni..!!

    ReplyDelete
  4. najib awesome tak gentar tak lari mencicit cicit tabah malah minta dipercepatkan kes 1mdb.. pahlawan bugis tak gentar pantang undur... tak mcm pookimak yg lain baru kena tuduh terpekik terlolong hasut rakyat ke jalan raya tangguh kes beratus kali afa yg nyorok mavam tua bangka bila dicabar ke majkamah masa kes liwat dulu..

    ini fakta ...

    ayuh bangkit lawan fitnah..
    kerajaan yg diasaskan fitnah jijik tak kekal lama...

    ReplyDelete
  5. baru dapat news adun seri setia dah meninggal...

    fake or not not sure yet.. takut fitnah ajer...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com