pages

Saturday, July 7, 2018

SIAPA NUMAN AFIFI : SYED SADDIQ TIDAK TAHU ATAU DIA SEDANG MENIPU?



SIAPA NUMAN AFIFI : SYED SADDIQ TIDAK TAHU ATAU DIA SEDANG MENIPU?

Numan Afifi adalah Presiden dan pengasas Pelangi Campaign sebuah NGO kumpulan pendesak LGBT, mengemukakan beberapa cadangan supaya SDG dijadikan fokus dan bagaimana kemajuan kumpulan LGBT telah dicapai berasaskan Millennium Development Goals (MDG) PBB sebelum ini. 

Beliau yang juga Ketua Organisasi DAPSY Subang, mengemukakan topik perbincangan di dalam TWT_LGBT, twitter kumpulan LGBT tempatan, tentang apa yang komuniti tersebut jangkakan menjelang tahun sasaran 2030.

Bagaimana invidivu yang terlibat dengan aktiviti songsang LGBT sebegini diberikan ruang didalam kementerian. Penafian Syed Saddiq tidak kukuh, ia tidak menjawab langsung kenapa nama Numan Afifi boleh dimuat naik di laman sesawang rasmi kementerian belia dan sukan sebagai pegawai khas.  

Apakah pendirian Syed Saddiq, apakah anda tidak kisah sesiapapun yang dilantik untuk menjadi pengawai kementerian ?

Rakyat Malaysia mahukan anda pecat dan jangan sesekali melantik orang songsang untuk berada di dalam kementerian. Jangan bazirkan duit rakyat untuk membayar gaji mereka !

- GPS 

35 comments:

  1. Dia tau... bukan tak tau...abang kandungnya sendiri oun cenderung keoada oruenrasi songsang ni... syed akan menyokong golingan ini... sebab bagi syed sadiq... buatlah apapun... asalkan amalkan safe sex.... jangan harap sangat ngan orang muka jambu ni... sesilap dua2 pun layan.... Jahanam negara macam ni.

    ReplyDelete
  2. Nak tunggu Apa lagi GPS dan admin CG?

    Buat laporan ke pihak berkuasa? Tetapi sertakan bukti melakukan kegiatan seks luar tabii, seks luar nikah? Ada tak?

    Mengikut RUU PAS, sebatan,rejaman akan ditambah, video besi tak boleh diterima dan yg pasti adalah empat saksi melihat melalui biji mata mereka sendiri iaitu zakar masuk ke dubur bukan pula melalui khabar2 angin.

    Ayuh GPS dan admin CG, tunggu apa lagi,buat laporan ke pihak berkuasa? jangan pula kita ambil komen sekor macai harami najib,

    Mennggunakan tafsiran syok sendiri, semata mata untuk memberi persepsi, iaitu najib suci murni, sebenarnya beliau adalah penerima habuan haram dari najib si pencuri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak perlu bukti dia amalkan swks sumbang, tapi dia jadi penganjur LGbt bermakna dia menyokong perbuatan sumbang. Maka sudah cukup utk menolak dia menjadi sebhgian kerajaan.
      Bukan kena tunggu maksiat dah buat baru nak bertindak, tapi menyokong maksiat dah cukup utk menolak jenis org mcmni.

      Delete
    2. 8.15 adakah macai2 menyokong najib kepala bapak kepada penyamun2 boleh dikategorikan bersubahat?

      Bagaimana pula macai2 penerima upah dan habuan dari najib si pencuri?

      Delete
    3. kalau dulu komen komen maki hamun mesti tuduh macai umno,takkan damacai pun dah tersampuk..tulah jgn suka sangat menjilat kan dah kena sampuk..

      Delete
    4. 10.47 kalau salah mengaku sajalah, takder sape yg mahu bersubahat dengan kaum munafik,di laknat Allah, termasuk jugalah mereka yg menerima habuan dari umno najib.

      Betul tak?

      Delete
    5. 11:22 suka nguyit dgn bob kasim ehhh,rindu gan najib ehh bangun tidur sebut nama dia dlm otak pun ada sel sel bernama najib tak bercantum,sbb tu asyik nama dia jer yg ingat ehhh,dulu selalu pegang l love pm ehh,

      Delete
  3. Nak tunggu Apa lagi GPS dan admin CG?

    Buat laporan ke pihak berkuasa? Tetapi sertakan bukti melakukan kegiatan seks luar tabii, seks luar nikah? Ada tak?

    Mengikut RUU PAS, sebatan,rejaman akan ditambah, video besi tak boleh diterima dan yg pasti adalah empat saksi melihat melalui biji mata mereka sendiri iaitu zakar masuk ke dubur bukan pula melalui khabar2 angin.

    Ayuh GPS dan admin CG, tunggu apa lagi,buat laporan ke pihak berkuasa? jangan pula kita ambil komen sekor macai harami najib,

    Mennggunakan tafsiran syok sendiri, semata mata untuk memberi persepsi, iaitu najib suci murni, sebenarnya beliau adalah penerima habuan haram dari najib si pencuri.

    .........

    Nota tambahan;

    Sadiq juga sepatutnya tidak melantik numan afifi sebagai pegawainya, tidak boleh mereka yg disyaki melakukan maksiat diberi tempat dalam kerajaan.

    Sadiq? Apa masalah ko?

    Kalau ko bersimpati dengan kaum gay, sila jangan (tidak dibenarkan) tunjukkan kepada masyarakat kerana ianya memberi isyarat mengaibkan.

    Sebagai pemimpin, Carilah mereka yg tiada rekod2 meragukan....tak kan itu pun tak faham?

    Sadiq, kalau dah sayang sangat dengan numan afifi tu, sila letak jawatanlah, takder sape nak kacau kehidupan peribadi ko.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jilat pun jilatla,barang harga dah turun,duit dah dkt rm 4.19,tol pun tak lupus lg,mat rempit pun dah ada kerja tetap gaji 1500,bnyak lg nk..berkat jilat bang.

      Delete
    2. 5 09 kami rakyat marhaen sudah terasa perubahan yg baik selepas kemenangan PH...ALHAMDULILLAH.

      Kesesakan luar biasa semasa hari raya menjadi bukti kejayaan PH.

      Peningkatan jualan kenderaan amat luar biasa selepas gst dihapuskan.

      Rakyat makin kurang merungut kenaikan harga barang.

      Kereta2 berderet deret, ada 2-3 untuk setiap rumah, motosikal pun 2-3 untuk setiap rumah, lambang kejayaan PH.

      Macai harami terimalah hakikat....PH lebih baik dari umno bn, ALHAMDULILLAH.

      Delete
    3. alhamdulilah hasil jilat ea bang,

      Delete
    4. kereta berderet2,motosikal 2-3 tu beli cash ke lepas pru 14..tak ambik loan ke?

      Delete
    5. 10.35 terasa ke? Sebagaimana tulisan ko macai semasa najib si penyamun memerintah?

      Delete
    6. takyah lah nk amik kredit rakyat melaysia hidup senang,ph baru 60 hari perintah,kalau takda modai takyah nk amik kredit orng lain..11.23 tak malu ke dgn muka depan cermin tu?

      Delete
    7. takpalah bang jilat pun jilatlah janji boleh pakai kereta macam orng lain bang..

      Delete
  4. Berwaspadalah dengan tindakan anda kerajaan PH. Memang betul kami pembayar cukai Islam tidak halalkan walau sesen pembayaran gaji kepada hamba Allah yang songsang walaupun bergerak secara berselindung apatah lagi secara terang-terangan yang melawan hukum Islam.

    Thumb up pada Celah Gelegar

    ReplyDelete
  5. Haih.... runsing pulak aku dengar semua ni tentang budak saddiq ni.

    Kekadang saya terfikir, kenapa laa Tun boleh lantik dia jd menteri penuh. Bukankah lebih baik dia bertatih dulu? Jadi setiausaha parlimen ke dulu... contoh laa.. He's too idealistic, too naive.

    Mungkinkah Tun nak saddiq belajar ttg facts of life the hard way supaya dia cepat matang? Maklumlah dia dilihat oleh ramai ahli generasi dia sebagai bakal pemimpin besar negara 20 tahun lagi. Kalau betul telahan saya, saya nasihatkan Saddiq supaya bijak memilih kawan. Surround yourself with people who can guide you (not just assisting you) to the right path i.e. to become a good muslim leader.

    Well, bukan dia sorang yg macam tu. Semua budak umur awal 20an memang gitu. Kita dulu pun gitu juga dan kita perlahan-lahan belajar tentang hidup as we grow older.
    Cuma oleh kerana Saddiq dah diberi peluang oleh Allah utk memikul tanggungjawab berat ini pada usia yg sangat muda maka mahu tak mahu, dia perlu grow up faster than other people his age.

    CG, marilah kita terus menegur dan membimbing Saddiq. Ini tanggungjawab kita sebagai orang-orang yang lebih berusia dan dah lama makan garam.

    Maaf CG, makcik tak tahu CG ni umur berapa. Maafkan makcik ya. Makcik ni dah berumur setengah abad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul mak cik.lantik jd timbalan dulu ke,atau ketua belia kebangsaan ke,atau ngo belia ke,tup tup jadi menteri,..hai asal muat je,

      Delete
    2. betul mak cik.lantik jd timbalan dulu ke,atau ketua belia kebangsaan ke,atau ngo belia ke,tup tup jadi menteri,..hai asal muat je,

      Delete
    3. Sadiq ni blue eye Tun M in the making. Mcm Anwar dulu. Ulang drama cuma pelakun berlainan. Sadi ni bercinta pula dgn cucu Tun M dengarnya. Jadi Sadiq penting utk jdkan kerajaan Tun M relevan.

      Delete
    4. auw blue eye+nguyit kena dah..

      Delete
    5. 8.17 betul ke sadiq bercinta dgn cucu Tun M? Sahih ke? atau fitnah? Stakat bergambar dah kena cop bercinta? Bagaimana pula dengan gambar anak najib bercelomot? Bercium? Berpegang tangan? Minum arak? Bagaimana dari sudut agama?

      Betul atau tidak macai2 menerima upah dan habuan dari umno najib di laknat Allah?

      Kah kah kah, nak citer gay? Comango? Bontot sendiri penuh taik ke?

      Delete
    6. 11:30 dulu bekas bob kasim ke marah betul dgn cerita pasal geng bob nie

      Delete
  6. Mual dah rasa. Mcm2 isu timbul pulak dah dgn menteri ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. semalam makcik baru bagi nasihat,hari ni dia buat lg,kutip sampah lpas tengok bola,kutip keliling stadium ke atau untuk scene kutip jer makcik?

      Delete
  7. bahana bila kita ada mintri sukan dan belia kunyit negara ... tanggungjawab ni perlu dipikul atok dan aljuboori utk menjawab hal mentri kunyit .. mintri agama ... lepas ni lagi senang berdakwah atau jawapam mudah atok dan mintri konyit ialah.." itu berdosa tapi dosa itu depa dengan allah.."

    lepas ni mopti.. penceramah .. alim ulamak.. alim alim kucing bila kena tangkap dan kena dakwah oleh pihak agama depa bantai jawab.." itu berdosa tapi dosa itu depa ngan allah ajer.."

    kah kah kah kah... telo atok kena clamping dah tanggal ka blomm..,?

    kah kah kah kah.. mulai dari skg puak tomato dan puak k pop k pub yg balik dari pub bole jawab ..ini berdosa tapi dosa ini kami dng allah.. yg lain kena redho ajer... klu bahasa mandrin keling ka drpa tulis nnti bole la su samat sait peludah bahasa top dog tumpang pinjam jawab.." ini dosa depa dengan allah juga" kah..kah.. dah jahanam mesia dah..kah..kah...kah kah kah kah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macai 3.04, lebih baik ko nasihat najib tentang anaknya tu...

      Musykil gak, ko dah trima upah habuan haram dari najib, boleh ke ko beri nasihat kat najib?

      Najib dan altantuya, rosmah dgn bomohnya, anak pompuan kawin lelaki kazakh anak lelaki buat maksiat....internasional betul puak umno ni.....kah kah kah kah

      Delete
  8. Memalukan keturunan syed sahaja?

    ReplyDelete
  9. budak budak sekolah pun bole jawab soalan periksa bila Dr Mazlee tanya jawab ajer...


    " itu berdosa tapi dosa tu antara kami dangan allah."

    full mark lagi....

    alahaiiiii.... jawapan paling win..

    ReplyDelete
  10. hancur dn punah la tnh mlyu ni camgtuny gaye,,,iblis dn setan d jdikn rujukan,,,,

    ReplyDelete
  11. Hancur dn punah la tnh mlyu niamgtu gaya,,iblis db setan d jdiln rujukan,,,


    Asal bukan najib kata macai

    ReplyDelete
    Replies
    1. rindu ke dgn najib asik sebut nama dia jer,dulu selalu kluar tv heh sambil pegang i love pm..

      Delete
  12. kesian dgn damacai tak leh nk swing,disebut2 najib rosmah,sayang kat diorang lg ehh,dulu selalu cium tangan diaorang ehh..

    ReplyDelete
  13. hebat si syed kunyit nie...lantik pegawai juga kunyit...udahle al jub pakar tebok bontot jantan & betino....

    ReplyDelete
  14. geng kunyit ni memang selalu pakai seluar pendek. geli tengok, jenis yg pakai singkat, nk goda jantan lain kot. rambut kaler, sembang ada auwww2 gitu. di msia ni, negara islam ke negara kapir, aku pun tak paham. zaman umno pun tak halang, zaman ph lg le, siti kasim ngam pulak dengan marina madey. subur le aktiviti menjubur sesama jenis ni. ada 2 kisah member aku, bini lari ikut tomboi. tinggalkan anak terus. macam celaka betul. laki jenis baik, bukan jenis kasar, bini pulak macam babi. cerita depan mata ni. dan org mcm ni, disokong oleh LGBT. bercerai berai jadinya. itu 2 kes baru. kalo satu msia, jahanam melayu mcm ni. umno dulu pun dah korup, skrg ni, pun sama malah lebih teruk, dulu azalina aje, skrg dah ngo pulak naik tocang. 2x5 dengan bn. msia baru. palabuto

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com