pages

Sunday, July 1, 2018

Pemimpin PH Kepala Bana: Tangan kat belakang, Dipayungkan Macam Raja


PUAN MAHANI BINTI MASBAN (YDP MPHTJ / Ketua Wanita PKR) melawat kawasan banjir.

Tangan di belakang sambil penguatkuasa tolong payungkan. Kesian penguatkuasa tu. Mungkin tangan YDP MPHTJ lenguh pegang payung lama sangat.

JANGAN CAKAP ABANG TAK PAYUNG YDP



15 comments:

  1. pemimpin tangkap muat..subal je rupanya

    ReplyDelete
  2. Waah malunyaaa.... ini yg buat saya pikir sooner or later PPBM perlu keluar dan buat gabungan hanya dgn parti yg pemimpinnya sedar diri, humble dan berkhidmat utk rakyat.

    ReplyDelete
  3. Puak2 PH ni masih lagi amatur....tak seperti umno bn yg begitu profesional, profesional tu maksudnya berkemahiran tinggi sehingga menipu rakyat, harap2nya PH jangan jadi klon umno bn, tiada kepentingan peribadi, kerana rakyat memerhati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anda Pasti ke, rasanya belom pasti kan. Cakap cakap saja atau anda seorang yang suka membawang.

      Delete
  4. Apa2 yg dilakukan oleh pemimpin PH Dan memalukan akn dipusing supaya UMNO jugak yg kena. Tak lama la hayat Pakatan Haranap

    ReplyDelete
  5. Pimpinan PH... Sila tukar YDP MPHTJ segera! Jadikan pengajaran kepada yang lain. Pemimpin adalah hamba kepada rakyat bukan menghambakan rakyat.

    ReplyDelete
  6. Tak payah nak berklon2lah.... berlakon ajerlah macam biasa..... berlakon style pH.... lawat banjir konon.... jalan atas rumput ngan jalan tar dengan pengiring yang tak berapa kerat dan kacak2 pakaiannya...macam nak pergi jengah pukat merbuk aje.... parit pun tak penuh... huh....!!! Yb pH memang win

    ReplyDelete
  7. Pukimak punya betina. Ciss. Pegi mampus

    ReplyDelete
  8. Betina sial sial sial

    ReplyDelete
  9. Amboiii..berlagaknye. Awak ingat awak tu bini maharaja china ke apa? Yang tukang payung pun...berhenti la buat kerja zaman feudal mcmni.

    ReplyDelete
  10. Kau letak jawatan skrg wahai Mahani. Spesis macam kamu tak perlu ada dlm New Malaysia.

    ReplyDelete
  11. Banyak lagi isu besar. ..Pasal payung tak ada kaitan pun dengan pertambahan utang negara .. . Ada isu besar lain lah. ... Juta dan bilion .. . Kayuuuuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ciri2 orang sebegini lah yg akan menambahkan hutang.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive

Total Pageviews