pages

Friday, July 6, 2018

(PALA BANA) Penganjur Iftar Gay jadi Pegawai Khas Menteri KBSTahniah bangsa Tomato.

LGBT dalam Agenda Belia KBS dan Kerajaan. 
Munkin selepas ini akan ada Hari LGBT Malaysia. 
Geng Kunyit Ah ah ah.. 

Nu'man afifi penganjur iftar gay dulu dah dilantik jadi pegawai khas menteri belia dan sukan.

Update= jangan pelik jika nama NUMAN hilang dari WEB KBS spt nama 11 Pegawai Khas Menteri Pelajaran.

-Roket Kona4 comments:

 1. Apa yang kepala bana, takkan Tak tahu puak2 Ni Ada dalam ph

  ReplyDelete
 2. Syed saddik. seeloknya kalau nak buat halatuju atau nak ambil pembantu, elakkan dari mengambil jalan yang bakal mengundang fitnah dan kntraversi. rujuk kepada insan insan yangbdah ada pengalaman dan dewasa. dalam isu sadik, ada ramai yang boleh bantu macam tan sri mahyuddin atau ustaz nil omar.

  Seeloknya halatuju kita mestilah berasaskan ugama,kepentingan melayu dan kepentingan negara.

  Ada dua tiga perkara yang syed buat dilihat tidak mengambil kira kepentingan islam dan bangsa. Mungkin syed kira era ph adalah era keterbukaan dan kesaksamaan seperti melantik individu pejuang gay sebagai pembantu. ini tidak boleh dan tidak diterima oleh sebahagian besar umat malaysia.

  Adakah syed sedar, perlantikan syed adalah amanah Allah. Syed ada tanggung jawab dengan Allah. Ingat, kbs bukan setakat kita nak menang bola. Syed, amanah Allah yang diberikan amat besar, syed adalah pemangkin kepada halatuju belia yang bakal membentuk generasi pemimpin negara masa depan. Ditangan syed sekarang adalah kuasa bagi pbentukan generasi masa depan. Kalau syed dah gelong maka generasi masa depan juga pastinya gelong. Jangan sesekali terlibat dengan generasi songsang.Ini bakal mendapat kemurkaan Allah.

  ReplyDelete
 3. What a joke bro!!

  ReplyDelete
 4. harap dengan budaya melaysia baru ni,kita akan maju dari negara termaju lain dan mampu buat roket sendiri pergi dan tak balik2 ke bulan,

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive

Total Pageviews