innity

pages

Tuesday, June 5, 2018

[VIDEO] Mufti Perlis : BOLEHKAH lantik Peguam Negara BUKAN ISLAM?







5 comments:

  1. Kenapa selalu saja memlilh SSM Dr. MAZA sebagai sumber rujukkan, kan ramai lagi mufti mufti lain yang ada. Ni dah macam 'selective assessment of opinion' yang akan membawa kepada keputusan yang 100% memihak kepada pendapat Dr. MAZA. Professional bila membuat penilaian pendapat le sikit. Tak payah ambil semua mufti, tapi mesti ada comparison yang adil dengan pendapat mufti mufti lain.

    ReplyDelete
  2. Mufti lain? Sapa? Perak Harussaini..sori tak boleh pakai. Pahang Dr Rahman...teruk langsung zero value. Kelantan Shukri...elok tutup telinga, mata, mulut...podah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. 98.04% mufti-mufti masih percaya Najib adalah suci,kerana 1MDB banyak menghantar pak lebai ke Mekah.

      Delete
  3. Apandi tutup kes skandal kewangan paling besar dlm sejarah Malaysia, takde sapa pon tegur. Takde sapa berdebat Apandi dilantik ganti Gani Patail secara tiba-tiba sedangkan Gani Patail yg kononnya sakit tenat kerana itu perlu diganti, telah dilihat berjalan di khalayak ramai elok-elok aje kesihatannya. Tapi takde sapa yg persoal kenapa Gani Patail digantikan dengan tiba-tiba oleh Apandi.

    Adakah kita orang Islam harus tutup mata melihat seorang Muslim dianiaya, jawatannya diambil begitu sahaja, hanya kerana penggantinya juga seorang Muslim?

    Macam gitu ke yg Rasulullah ajar?

    ReplyDelete
  4. Apa kata temukan asri ni dgn siti kassim dlm satu prgram wacana ke apa ke then kita tgk st kassim ni brhujh dgn asri brhujh tntng islam..tajuk apa2 je lh tp nk tgk sapa lg kaw..hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com