pages

Monday, June 4, 2018

AG: Kenyataan Media Penyimpan Mohor Besar raja-Raja




Malaysia Baru perlu mengubah sistem lama yg lapuk dan ketinggalan zaman

Kita tidak mahu seseorang yg berkepentingan politik dan penuh dendam kesumat menjadi orang tengah ketika kita mengharapkan beliau berlaku adil dan tidak berpihak kpd politik melainkan kpd keluhuran Perlembagaan itu sendiri.

Cukuplah sistem barua politik PM yg lama di lantik memegang jawatan utama negara itu. Kita dah tamatkan riwayat politik bekas PM tersebut dlm satu malam sahaja.

Malaysia baru bukan sahaja perlu bersih, tetapi di lihat bersih oleh rakyat.

Lantiklah seorang yg bebas, berkecuali dan tidak berpihak untuk jawatan tersebut.

Daulat Tuanku


4 comments:

  1. segala usaha yang mendapat mengalihkan perhatian dibuat olih kera jaan baru supaya pengundi lupa akan janji2 manis sebelum pru

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku setuju siang malam ada drama penuh suspense.Bodoh la macam ni tak lama lagi hancur ekonomi negara bergaduh tak sudah.

      Delete
  2. Bijak kah apabila masih nak kekalkan Apandi Ali yang terang-terang tidak mengikut Rules of Law.Islam dijadikan alasan untuk mengekalkannya.Islam kah atau Isle yang nak dipertahankan?

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah GST dah tada..blom sampai sebln dah buat 2-3 benda..ok la..drpd dah di songlap menyonglap tp masih nak disokong dan menyokong lg..
    #rahsiafailmerahakanterburai

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive

Total Pageviews