pages

Sunday, May 13, 2018

Jam tangan bekas pemimpin negara










9 comments:

  1. CG. rasanya tak perlu nak timbulkan isu jam sesiapa pun. Tak wajar. Bila orang lain korek pulak gambar jam jam pemimpin kerajaan semasa.. apa jadi. Jangan kata pemimpin yg ada pakai jam QQ harga bawah RM50 kat pasar malam.
    Budaya serangan peribadi pada pemimpin yang tak bawak kesan tadbir urus negara sepatutnya dah kena buang dari minda. Orang tak peduli apa dipakai di badan sebab itu kemampuan,dan belum tentu hasil rompakan.
    Fokus pada kandungan yg bawa info manfaat atau teguran membina untuk kongsi bersama. CG harus berbeza dgn bloger bloger lain. Ya PH menang. Semua orang tengah meraikan. Tapi mentaliti rakyat yg sudah memilih harus lebih berkembang untuk menilai dan ambil maklum keadaan terkini dan tidak lagi pada tahap lama seperti blogger pro BN .
    Maaf menegur untuk kebaikan bersama dalam keadaan yg BARU.
    Jadikan CG yg terbaik untuk dikongsi bersama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. elok lah tunjuk bagi peringatan kat pmimpin PH agar jgn jd mcm pemimpin UMNO

      Delete
    2. tak semestinya, point penting ialah pemimpin tak boleh mewah melampau mcm pemimpin umno, ini bukan serang pribadi, ini membongkar kemewahan dari sumber HARAM dan RASUAH, mana mungkin seorang pemimpin yg gaji hanya berapa RM dapat bermewah memakai jam ratusan ribu..TERUSKAN BONGKAR CG, TAHNIAH

      Delete
    3. dan mana mungkin seorang suri rumah boleh mendapat 2 juta RM.apasal la bini aku yang hanya seorang suri rumah tangga tak sape nak kasi duit sebanyak itu....
      fuh kalau dia dapat tentu dia boleh sponsor aku bukak cawangan baru.hehehe...

      Delete
  2. Tu br jam.... Terus bongkar.... Kereta hartanah akaun bank

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya tolong bongkar..madey anak beranak sekali..anuar jngan lupa..selit sekali lim guana eng bungalo no swiming fool

      Delete
  3. yes skg jam omega dah jumpa... coming soon

    ReplyDelete
  4. Betul .tu baru jam. Tapi kena ingat jugak. Politician tak kesah sapa pun ada TASTE. Hari ni korek orang punya. Esok lusa orang korek kita punya pulak. Tu dah adat political game standard malaysia yg takkan berubah.Semua ada baik dan buruk..dan orang akan cari yg buruk saja untuk modal, Kena akui bukan SEMUA politician tu bersih. Kadang kadang yg nampk innocent tu lah yg banyak buat hal.(Tak kira sapa ).

    ReplyDelete
  5. Ada2 murah jer jam tu..jam guana eng brapa harga..jam omega berapa harga...korek lah..apa2 pn..jerat tk lupa pelanduk..anjing klu tk makan tahi pun..dijilat dihidu juga..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com