pages

Wednesday, May 16, 2018

HEBATnya Tun M, Sehari Saja Berfikir Segala Benda



5 comments:

  1. Tun bukan fikir dalam sehari... bila dia form parti baru dia dah letak mind set dia nak jadi apa & buat apa... itu kekuatan Tun...
    Mind set tu yg penting... & Tun tak goyah dgn ugutan & fitnah

    ReplyDelete
  2. aku tak boleh bayang, kalau aku duduk di kerusi beliau, nak meeting dengan setiap orang dengan sesi yang berbeza, pastinya bebeza persediaan, maklumat, pemikiran, perbincangannya, ...dalam sehari

    ReplyDelete
  3. Allahhuakhbar, umur dah 93 tahun, masih gagah, pastinya Allah yang membantu

    ReplyDelete
  4. Sedihnya dlm dia dok usahakan nak betulkan Malaysia blk, ada yg dok buat fitnah kat dia..sebagai contoh ckp dia gila kuasa nak jd PM..dan bila dia ckp akan jd PM utk 1-2 tahun ja, senyap trosss..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang paling saya sedih ialah sehingga ke hari ni (bila dokumen Ringkasan Audit ke atas 1MDB dah boleh dimuat turun oleh semua orang), PAS masih tidak mengeluarkan sebarang statement akan pendirian mereka.

      Ramai yang dok kata YB PAS sekarang semuanya orang2 terpelajar tapi kenapa yang mereka duk harping hanyalah pasal RUU355.

      Kenapa mereka tidak ambil cakna dengan komen Ustaz Dr Zaharuddin dan Dr Maza bahawa RUU355 itu tiada huraian jelas sebab itulah ramai MP muslim teragak-agak untuk menerimanya memandangkan enakmen undang-undang syariah di setiap negeri di Malaysia ni berbeza-beza.

      Tidakkah PAS ambil berat tentang keseriusan skandal 1MDB ni?
      Tidakkah PAS ambil berat tentang periuk nasi dan taraf inflasi yang ditanggung oleh rakyat Marhaen?

      Kalau saya cadangkan PAS patuhi ajaran Rasulullah kan, nanti saya dituduh wahabi pulak... adoiii...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com