innity

pages

Sunday, May 13, 2018

Celah Gelegar Bangga Menjadi Pejuang Maya Memenangkan PH dikala Blogger Lain Makan Dedak


CELAH GELEGAR BANGGA MENJADI PEJUANG MAYA MEMENANGKAN PAKATAN HARAPAN
Sekalung tahniah diucapkan kepada penyokong CG yang bersama-sama CG terutama ketika CG memilih jalan untuk bersama-sama perjuangan Tun M, Tan Sri Muhyiddin dan Dato' Sri Mukhriz apabila skandal 1MDB dan Derma RM2.6 billion dibongkar.
CG meletakkan objektif blog ini selari dengan tag line nya iaitu "MENCARI KEBENARAN YANG SEBENAR". Idea mewujudkan blog ini timbul apabila sedih melihat pembohongan di media yang cuba memperlihatkan sesuatu berita palsu itu seolah-olah benar. Kebenaran itu bukan kebenaran yang sebenar. Kebenaran yang sebenar ada disebaliknya dan perlu dicari dan dikongsi bersama.
Diharapkan pemerintahan Pakatan Harapan tidak membelakang Islam dan Melayu dalam merangka dasar-dasar yang akan diwujudkan nanti. Islam dan Melayu merupakan tunjang perjuangan CG dalam mencari kebenaran yang sebenar.
Admin Celah Gelegar

18 comments:

  1. rafizi ada asas untuk bercakap begitu sebab pengalaman reformasi yang dahulu sudah cukup faham dan hadam siapa tun sebenarnya... rafizi doing what is the best thing for Keadilan...

    ReplyDelete
    Replies

    1. 9.34,
      TDM is a changed man and he really has changed a lot. That he has mellowed is an understatement.
      The question is, has Anwar?

      Delete
    2. 9.34 tu penyokong umno. Suharli masrop @ reforbasi mugabe. Lagi mau menyamar..ptuihhh

      Delete
  2. I must admit that u have done very well blogging to ensure PH wins. True enough PH won.

    Congratulations and thank you

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banyak blog pro-PH di blocked oleh SKMM. Hingga ke 6 / 7 hb Mei pun masih ada yg kena blocked. Tahniah kerana CG dapat memastikan blog anda selamat. Saya juga ingin mengajak semua penyokong PH untuk mengingati blogger arwah Din Turtle yang meninggal dunia secara mengejut. Blog beliau penuh dengan butiran skandal 1mdb. Beliau antara blogger awal yang memilih utk menongkah arus menentang Najib. Semoga Allah mencucuri roh arwah.... aamiinn..

      Delete
  3. Tahniah CG...sy dari dulu x pernah mis bc entry tuan. Sekadar baca tp tak berani nak tonjol diri sbb diugut dan diancam. Klu buka mulut pasti akan dihukum buang daerah...
    Harapan sy agar dijaga amanah yg rakyat beri dan jgn bertelagah pendapat secara terang terangan..nnt GN mudah masuk jarum...

    ReplyDelete
  4. Tahniah CG...hati2 pemakan dedak yg cuba Malayalam PH..posting 9.34 tu cth..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bro, I was very much earlier involved in posting comments along the likes of dato rahman jpc, johm doe, othaman etc etc. plse never my doubt my alliance. I forgive u for yr ignorance or shall I say arogance.

      Delete
  5. Terbaik admin ini!

    Sentiasa mendapatkan berita berita yg panas dan benar!

    Perjuangan kita sama iaitu membela nasib agama, bangsa dan tanahair!

    Jika PH menyeleweng, salahgunakuasa dan korup dari perjuangan asal mengkhianati rakyat, akan kami lawan!

    Inilah juga perjuangan Tun Dr. Mahathir!

    ReplyDelete
  6. Tahniah CG. U ve done a great job for Malaysia. Bravo

    ReplyDelete
  7. Tahniah..!

    Kekalkan memontum kita pertahankan PH dari serangan pembangkang!

    Namun, pd masa sama lakukan juga check and balance utk kerajaan..!

    Yang betul kita sokong.. Yg mana salah kita tegur!

    Setiap kerajaan bukan maksum! Pasti ada kelemahan masing2!

    Syabas CG! TERUSKAN PERJUANGAN ANDA!

    FOR BETTER NATION! MALAYSIA BOLEH!!

    ReplyDelete
  8. Cuma cadangan... Ape Kate tuan blog terus lepas komen Yg dihantar... Jadi pengunjung boleh terus berdebat isu semasa. Harap diberi perhatian...terima kasih...

    ReplyDelete
  9. Ribuan Terima Kasih pade CELAH GELEGAR!!

    ReplyDelete
  10. sebaik-baiknya jadilah pejuang bangsa dari menjadi petualang bangsa.syabas CG kerana memilih jalan yang benar.

    ReplyDelete
  11. Tahniah syukur zmin

    ReplyDelete
  12. Kesihan brigedkibarbendera kena sekat

    ReplyDelete
  13. WAHAI ADMIN CG baca ni..

    Ya ya..memang berjasa runtuhkan BN yg lupa dah daratan. Tapi Kau tak sedar kau tolong pemimpin yang akan dipilih PH ni akan cabut sikit sikit hak melayu dan tambah sikit sikit haloba cina. Tambah keegoan kaum musyrik. Dulu rosak rosak kerajaan BN pun, kalau ada orang cina kafir hina agama, hina sultan, hina ulamak, boleh lapor dan akan ada tindakan tegas.

    Lepas ni kau tengoklah, cina yang samseng dan kurang ajar yang ramai dalam PH tu akan mula menghina bangsa, agama Islam dan tindakan tegas tak akan nampak. Tiada tindakan yang akan diambil sebab kerajaan ini adalah kerajaan liberal. Kerajaan semua agama sama rata. Perlembagaan tinggal perlembagaan sebab komplen, report polis, teguran tak akan diambil perduli lagi.

    Aku akan tuntut di akhirat nanti apa yang bakal berlaku merosakkan tanah melayu ni, sebab CG mempromosi Tun M dan PH tanpa batasan.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com