SILA KLIK

pages

Thursday, March 29, 2018

[VIDEO] Rakyat SEMAKIN BERANI menyatakan sokongan kepada PH SECARA TERBUKA


4 comments:

  1. Kalau begiru... kat manaya yang Tun kata keranaan Zalim dan menyekat kebebasan Rakyat.... dan tidak tsrbuka.... media disekat.... ternyata TUN LAH DALANG PENIPUAN.... Mubyidin pun 2 x 5 gak....

    ReplyDelete
  2. Kalau begiru... kat manaya yang Tun kata keranaan Zalim dan menyekat kebebasan Rakyat.... dan tidak tsrbuka.... media disekat.... ternyata TUN LAH DALANG PENIPUAN.... Muhyidin pun 2 x 5 gak....

    ReplyDelete
  3. zalim dgn GST...SST dah cukup!kenapa nak tambah 22billion dari rakyat nak bayar hutang interest 32bil...zalim kan!hutang untuk jho low.

    persempadanan semula yg menguntungkan bn,parlimen sabak bernam semua pengundi melayu hanya pengundi melayu 40k dikumpulkan,manakala di damansara bn tahu dia takkan menang disitu sebab ramai orng2 educated di situ,di LONGGOKAN distu >100k..

    ADILKAH....TENTULAH ZALIM..TAK SAMA 'LEVEL PLAYING FIELD' Umpama ajak lawan main bola sepak,bn ada 22 pemain,refree dan linesman dia punya!tiang golnya tiangol futsal,manakala pehak lawan mengikut peraturan yg betul.

    adakan undang2 fake news,sedangkan ahli2 mp bn,pun terkial2 nak faham,apa itu fake news!dahlah tu...cara/procedure kelulusan, 'speed of light'...zalimkan..

    ReplyDelete
  4. Umpama BN guna tiang gol futsal, PAKATAN dipaksa guna tiang gol ragbi.....tidak mengapa, kerana Allah akan bayar cash penganaiyaan umno najib terhadap rakyat!!!!

    ReplyDelete

Sila Klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com