pages

Thursday, February 22, 2018

[PERNAH KE DIA BAYAR TOL] 'Hari-hari bayar tol, siapapun sakit hati. Saya tak suka tol'




Datuk Seri Najib Razak berkata bukan senang untuk menjadi perdana menteri walaupun terpaksa berdepan untuk membuat keputusan yang sukar.

Sebagai contoh, kata Najib, beliau membuat keputusan untuk memansuhkan kutipan tol di empat Plaza Tol, iaitu di Batu Tiga, Sungai Rasau, Bukit Kayu Hitam dan Eastern Dispersal Link, disebabkan rakyat mengeluh setiap hari dikenakan tol untuk ulang-alik ke tempat kerja.

7 comments:

  1. Kalau rasa susah nak jadi PM tak payahlah jadi dan bagilah kat orang lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tak jadi pm bini dia tak dapat title flom pulak nanti.tak dapat pink diamond tak dapat naik personal jet dan lain lain lagi.

      Delete
  2. Tol Bukit Kayu Hitam di sempadan Msia-Thailand. Ramai ke rakyat Msia mengeluh?

    ReplyDelete
  3. Mmg bkn senang utk jadi PM. Skrg dah jd PM, nampak mcm senang saja. Senang2 dpt derma, senang2 kawal jentera kerajaan, senang2 tabur duit.

    ReplyDelete
  4. Mcm laaa rakyat bodoh.... ko mansuhkan tol tuu pun sbb kes tpksa nak pancing undi rakyat menjelang pru14.... Xde maknanya rakyat nak bgi undi percuma kt kjaan bn/umno yg puas kencingkan kami selama nie. Hancur negara korang kerjakannn.... Enough is enough!!!

    ReplyDelete
  5. NI CARA HALUS SINDIR TUN M SEBENARNYA..HAMJADA PUNYA JIBUN..

    ReplyDelete
  6. Apalah PM ni baru sekarang perasan selepas dh hampir 8 thn jadi PM. Masa mula2 dulu jadi PM tak perasan pun...lagipun pernahkah beliau bayar tol dgn duit poket sendiri? Minta maaf la kalau ia ditujukan pd TM. Masa dia rakyat tak mengeloh pun.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com