pages

Saturday, September 23, 2017

Yusuf Azmi PPIM Gagal Kawal Kemarahan,TERLALU SEDIH PENGGUNA DITIPU



Yusuf Azmi mohon maaf kerana tak dapat kawal marah semalam


Yusof Azmi menyatakan beliau tidak dapat mengawal kemarahan kerana tidak tertahan melihat mangsa-mangsa yang ditipu. Ada yang telah tua dan mengharapkan rumah seperti yang dijanjikan tetapi akhirnya ditipu mentah-mentah.

16 comments:

  1. negro rupanya rakan kongsi Boy Iman ni, puak kulit hitam ni mmg sstrategi diorg kahwin dengan melayu pastu kaut kekayaan dengan menipu

    ReplyDelete
  2. AKU SANGAT2 SOKONG KITA TUNJUK KEMARAHAN DAN KEGARANGAN KITA JUGA, KALAU ASYIK CAKAP LEMBUT2, ORANG AKAN PERLECEH KITA

    TERUTAMA BILA BERDEPAN DENGAN ALONG, MDIORANG DAH BG MAKAN PENGUASA TU BERANI UGUT2 MELAMPUA, DIA TAHU TIADA TINDAKAN

    KITA TAK BOLEH HARAPKAN PENGUASA, KITA MESTI BERANI, TAHNIAH PPIM, KAMI BERSAMA KALIAN

    ReplyDelete
  3. lanyak je, cari boy iman tu kita bagi sampai lunyai, mmg celaka diaorang ni, kata Islam tapi tipu sesama Islam, mmg celaka

    ReplyDelete
  4. aku cadang UTK PPIM ni ahli2nya dilengkapi dengan ilmu tempor tanpa senjata dan tempor bersenjata, untuk perangi penjahat-penjahat ni kita kena bersedia

    ini perang melawan kejahatan, kita kena bertindak kalau mahu malaysia aman

    ReplyDelete
  5. PDRM rasanya perlu fokus pada jenayah komersil dengan lebih lagi
    sekarang jabatan jenayah komersil seperti longlai dan tak bermaya
    penipuan scam ni dah berpuluh tahun tapi mereka kekal lepas bebas
    lepas satu skim dibuat diaorang tuutp dan buka yang baru, tiap skim tu diorang dapat puluhan hingga ratusan juta ringgi

    Diorang akan guna alat pelaburan yang real dan asli, sebelum ni guna emas tetapi diorgn wujudkan skim, bayar sekian2 bulan2 dapat sekian2 RM, lepas tu sekarang cyrptocurrency atau duit digital seperti bitcoin, ethriuem, dll, selain tu DBi tipu buat rumah, sblmni ada skim umrah, kayu gaharu, madu kelulut dan macam2, semua tu alat tapi program atau skim tu yang menipu, modus operandi nya sama, kumpul duit byk, pastu tutup,lari, buka yg baru,

    PDRM tido

    ReplyDelete
  6. Sebelum ni takda sorang berani bangkit buat macam ni hingga pihak yang bertanggungjawab terlepas dari sebarang tindakan. Ayuh PPIM!

    ReplyDelete
  7. Umar ni sapo, tlg jelaskan

    ReplyDelete
  8. Kasi Bongkar! dah tipu ramai orang lepas tu senang-senang nak lepas tangan? Sekarang PPIM dah kantoikan rancangan jahat kau ni dekat public. kita tengok siapa 'dalang' dan 'game' ape pulak diorang nak main...cilaka!

    ReplyDelete
  9. Negara penuh dgn rasuah .. jenayah boleh di bayar bintang darjah kebesaran boleh di bayar.. cash is king.. tahniah PPIM..

    ReplyDelete
  10. World Class Developer .. boboi nak jadi.. yg polik bole lantik agen income active dan income passive... belom ada devrloper buat krrja mvm tu... lantik wakil penjual real estate saja yg drveloper buat dan baru dapat commission. ... pelan lulus tak adr... lapuran teknikal pùn tak tunjuk... kelulusam PBT pun tak tunjuk... lesen pemaju... lesen iklan kena la tunjuk... dlm insta gram suma tunjuk keteta mewah ßambol party karaoké sana sini.... bodosss punya developer

    ... mme patut kena terajang sumo tu Datuk Anggun Boy ďan srkali dng punahsihat raja kat tambun tu skali dan datok yg bodos bodos tu pun patut kena terajang..

    ReplyDelete
  11. Minta pelabur yg di tipu buat report pulis... tu jer yg kamo bole buat skg ni....

    ReplyDelete
  12. Apa lah sangat penipuan org camni, kalau pemimpin negara boleh lakukan pada skala lebih besar?

    Mana prihatin pemimpin kepada rakyat, apabila org dibawah terpaksa membela nasib sesama mereka.

    Jom Ubahlah, ini kalilah, sebenarnya pemimpin diatas hanya memikir perut tembolok mereka sahaja.

    ReplyDelete
  13. Report polis? Hehe. Rumah aku kena rompak da 2 tahun sampai sekrg senyap.. selagi x mati

    ReplyDelete
  14. Kena rompak rumah lain kali pasang cctv...

    ReplyDelete
  15. SERAH DUIT SECARA SUKA RELA KEPADA ORANG LAIN BUKAN SATU JENAYAH

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com