pages

Saturday, September 30, 2017

Ahli UMNO 'SERANG" Irmohizam, Pengerusi LKIM, Jamal Mampu Jual Ikan dengan Harga 50% Rendah, Apa LKIM buatKetua Umno Bahagian Sungai Besar, Datuk  Seri Jamal Md Yunos mendakwa ada orang tengah berkemungkinan dari parti politik tertentu menjadi punca harga ikan melambung begitu tinggi dan ia sengaja dipolitikkan.
Jamal dakwa ada pihak 'politikkan' harga ikan oleh sinartv

Ahli UMNO menyerang Pengerusi LKIM, Datuk Seri Dr Irmohizam Ibrahim dan mempersoalkan apakah peranan beliau sebagai Pengerusi LKIM dalam menyekat kegilaan orang tengah yang mengaut untung berlebihan dalam penjualan ikan.

Beliau juga mempersoalkan peranan Penguatkuasa KPDNKK.

"Bila Dato' Sri Jamal boleh membuat jualan ikan kembung dengan harga RM5 sekilo...kita mula terfikir, kenapa harga ikan jenis sama dijual dengan harga RM14 sekilo" soal beliau.

8 comments:

 1. Yang dapat subsidi diesel adalah ahli Umno, yang dapat AP import ikan ahli Umno, yang jaga LKIM adalah ahli Umno, yang jual ikan murah juga ahli Umno, yang keluarkan lesen menangkap ikan juga ahli Umno tapi paling pelik yang salah DAP. Di mana silapnya?

  ReplyDelete
  Replies
  1. silapnya adalah penangan dedak bro...hehehe bila da kena...hitam pun dorang ckp putih.

   Delete
 2. Silapnya umno makan rasuah dan salah tadbir..

  ReplyDelete
 3. Baguslah tu kalau mengaku salah..salah tetap salah. Yg xbagusnya mahkamah dah putuskan bersalah tp xnk mengaku bersalah jugak..

  ReplyDelete
 4. Silapnya umno makan rasuah dan salah tadbir..

  ReplyDelete
 5. Jamal pak tongkol dh kdnyang barula dia nk jual murah balik lepas tu salahksn org..umno punya permainan..jamal.khairy pelapis umno yg bakal menjahanamkan negara

  ReplyDelete
 6. Mohon umno lakukan jualan murah seluruh negara, 1mesia! Barulah ikhlas, jujur, adil dan saksama, sudah pasti rakyat lihat umno parti suci murni, nak tolong rakyat waktu PRU, najib bukan pembohong bersiri, undi kami tetap kepada pakatan harapan.

  ReplyDelete
 7. Terimalah umno seadanya...

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com