innity

pages

Sunday, August 13, 2017

KISAH SEBENAR Kekecohan: Pengakuan Admin MMFC Yang Ada DiLokasi




KISAH BENAR! Apa yang terjadi di Program Nothing To Hide 2?
Setelah sejam setengah program Nothing To Hide 2 berlangsung.

Admin ada dikalangan urusetia dan sekuriti. Sabotaj ini memang dirancang, bila ketika soalan dari Taufik (bekas Exco Armada yang pernah muncul di Buletin Utama TV3suku) budak-budak yg memakai baju Armada palsu bangun beramai dan menghimpit kearah hadirin.



Setelah habis beliau bertanyakan soalan, beliau ke belakang dan seolah memberi arahan sesuatu

Ketika itu Tun sedang menjawab soalan mengenai Memali. 

Selesai Tun menjawab soalan, mula balingan kasut kearah pentas, kemudian botol, kerusi dan suar (flare) dinyalakan dan dibaling kearah Tun.

Mula kekecohan!

Pihak sekuriti menyerbu kearah budak-budak tersebut dan ada yang mengepung Tun.

Ada satu cubaan membawa suar kearah Tun dapat dipatahkan oleh Armada dan sekuriti majlis.

Kemudian mereka melarikan diri secara beramai-ramai sambil membuka baju Armada palsu.
Ada diantara budak-budak yang membuat kacau dapat ditangkap dan dibawa ke bilik keselamatan untuk disoal siasat oleh pihak polis.
Kesemua soalan provok yg diajukan kearah Tun dilakukan oleh bekas-bekas Exco Armada yg pernah muncul di Buletin Utama TV3suku.
Alhamdullilah Tun dapat menjawab semua soalan dengan tenang dan admin pasti semua ini dirancang dengan rapi oleh pihak berkenaan untuk sabotaj program Nothing To Hide 2.
Rasanya tak perlu admin nyatakan siapa dalang disebalik semua ini.
Hanya Allah SWT Maha mengetahui!
Mukhriz Mahathir FC


19 comments:

  1. Syed dah sahkan Armada tiada baju hitam bertulisan armada dan baju merah dengan logo armada di depan seperti puak pengkhianat pakai

    ReplyDelete
  2. dah KALAH HUJAH MCM NI LAH, DIORANG HANYA BOLEH BERHUJAH DEGAN PAS YANG BODOH DUNGU JE, LEPAS DIORANG KELENTONG SEMUA PUAS HATI, BANGSAT BETUL PAS

    ReplyDelete
  3. aku sokong umno buat jahat macam ni, rakyat makin benci pada umno, pru14 mesti kalah teruk, PH akan perintah lepas pru14, percaya lah cakap aku ni

    ReplyDelete
  4. Bersatu akan kucar kacir selagi ada DAP......

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak kesah le, yg penting UMNO dan najib kalah teruk pru14, soal cina ni, BN lagi teruk tak leh kawal MCA dah, aku percaya jika ada Tun M, PH boleh perintah malaysia lebih baik dari BN

      Delete
    2. Betul tu, masih ingat SB polis mengelyarkan pistol semasa demo reformasi dulu..hebat Mahathir ni..
      Mahathir seem to hide about memali incident..

      Delete
  5. aku tak faham, tugas jaga keselamatan ni bukan bawah polis ke, nape nak salahkan penganjur. kawal mcm mana pon, kalau dah plan nak n=buat kecoh bmesti boleh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu,jika ada polis boleh lah kutuk polis se macam..kata macam-macam..bila tiada polis itu jadi heran...tanya Wak sadiq sigaraga apa terms ketila mohon kebenaran polis...

      Delete
  6. Replies
    1. Boleh jadi juga samseng Bagan Datuk tu, bukankah dia sedang ada krisis dengan Tun M?

      Delete
    2. Fitnah ini sangat bermutu...

      Delete
  7. Is it getting closer and closer MKN will be invoked, seem to be in that direction.

    ReplyDelete
  8. makin sah umno berkubur kalau buat mcm ni, tak cedik, TIDAK bijak nak buat huru hara
    1. kami tahu tujuan UMNO buat semua ni
    2. untuk polis ambil tindakan dan jadikan alasan untuk tidak benarkan program mcm ni selepas ini.
    3. kerana program nothing to hide ni sangat tidak mampu dilawan oleh Najib
    4. program ni Tun M dengan selamba jawab semua soalan
    5. kalau mcm ni susah lah umno nak guna tv3suku untuk kelentong

    cuma:
    1. yang ko bawa suar pi bakar dalm dewan tu apa ke jadahnya (aku tahu lah ko nak buat kecoh)
    2. tu kan jelas mmg rancang nak buat kecoh (UMNO ni pon satu pi upah mamat bodoh)
    3. pastu pakai tshirt armada (bangang tahap cipan)
    4. yg paling best, yg umno upah ni semua muka2 ni kaki pengkhianat dan berpaling tadah (ko ingat gambar diorang ni tada orang amik ke, lain lah ko pakai topeng)
    4. sekarang dah tersebar muka penjahat yang tanya soalan provokasi dan geng mencetuskan kekecohan

    ReplyDelete
    Replies
    1. 13 Ogos 2017,Mahathir dan Parti cap bunga hancur..parti ganas!
      Soalan memali telah beberapa kali ditujukan oleh hangpa kpd Madey...

      Delete
    2. Mahathir bukan pengecut takut nak jawab soalan.
      Satu dunia kenal siapa Mahathir.
      Di pentas Pertubuhan Bangsa Bangsa Bersatu (PBB) Mahathir balun Israel dan Amerika dengan lantang.
      Beliau jawab balas soalan-soalan dari wartawan barat dalam program dab Forum TV barat seperti CNN Amerika, BBC UK dan banyak negara-negara luar yang lain.
      Mahathir bukan orang yang lari dari soalan, atau yang tangkap dan halau balik wartawan yang bertanya soalan kepadanya.
      Malah beliau sentiasa jawab dengan detail dan sentiasa ada jawapan.
      Sekilas ikan di air kita boleh tahu jantan atau betina.

      Delete
  9. Sdh2 la admin..nk slh kn org lain....cuba terima kenyataan..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com