pages

Sunday, July 30, 2017

[NAJIB PUJI] AJK PAS Lipis HADIR Persidangan Perwakilan UMNO

Mahyudin bersalaman dengan Najib selepas Persidangan Perwakilan Umno Bahagian Lipis Di Dewan Jubli Perak, Sultan Haji Ahmad Shah hari ini.
LIPIS - Kehadiran Ahli Jawatankuasa Pas Lipis, Mahyudin Ghazali ke Persidangan Perwakilan Umno Bahagian Lipis, di sini hari ini mencuri perhatian ahli Umno termasuk  presiden parti, Datuk Seri Najib Tun Razak yang hadir bagi merasmikan persidangan itu.

Najib yang dimaklumkan tentang kehadiran pemimpin Pas tempatan itu berkata, belum pernah berlaku dalam sejarah apabila pemimpin Pas datang ke majlis perasmian mesyuarat Umno.

“Jarang dalam persidangan Umno ada orang pas. Man … (Ketua Umno Bahagian Lipis Datuk Abdul Rahman Mohamad) ini merupakan satu kejayaan,” katanya ketika berucap merasmikan Persidangan Perwakilan Umno Bahagian Lipis Di Dewan Jubli Perak, Sultan Haji Ahmad Shah, di sini hari ini.

Mahyudin hadir ke majlis berkenaan atas kapasiti sebagai Imam Masjid Kampung Tempoyang menerima peruntukan RM1.5 juta diumumkan Najib, untuk membaik pulih masjid kampung berkenaan, selepas menerima permohonan daripada Abdul Rahman. - Sinar Harian

2 comments:

  1. Dapat pruntukan.. patutla datang..

    ReplyDelete
  2. Berlapang dada dan berjiwa besar peruntukkan utk org kpg x kira parti.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com