pages

Wednesday, July 12, 2017

Kecoh di Melaka, Bendera BN dibiarkan sekian lama, Bendera PPBM DIARAH Turun oleh PenguatkuasaArahan Menurunkan Bendera PPBM oleh Majlis Bandaraya Melaka Amat tidak Beretika dan tidak profesional Salah Tetap Salah Namun Segelintir Anak Muda PPBM Yg Memaki Hamun Pegawai Penguatkuasa Juga tidak beradab dan tidak profesional.

Pegawai2 itu Hanya menjalankan Tugas mengikut arahan semata2.Yg Salah Pemberi Arahan Bukannya Yg Menjalankan Arahan itu.


Kalau DiPenang Bila Pegawai penguatkuasa dimaki hamun oleh Geng UMNO kita marah begitu juga bila Jamal Jamban dan Geng Baju Merah Memaki hamun Pegawai 
Penguatkuasa diSelangor Kita juga Marah dan Sakit hati kini budaya Samseng Jamal Jamban dan Geng Baju Merah mulai digunapakai dan meresap ke Dalam hati dan Jiwa segelintir Ahli PPBM.

Tanyalah TunM Tanyalah TSMY Tanyalah Mukriz Samaada Mereka Bertiga Menyokong Budaya MemakiHamun dan Samseng ini Jawapannya Sudah tentu Mereka Bertiga tidak menyokong sama sekali perbuatan MemakiHamun ala Jamal Jamban ini Jadi Nasihat dan Teguran Anina Saadudin ini amat bernas dan berasas.


InspirasikuMahathir 

2 comments:

  1. Setuju! PBT hanya menjalankan tugas.

    Sokong! Bendera biru perlu diturunkan juga!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com