innity

pages

Wednesday, June 21, 2017

Isu RM9.5 juta: Mahkamah arah kerajaan, Shafee jawab
Mahkamah Tinggi di Kuala Lumpur hari ini mengarahkan kerajaan untuk menjawab permohonan Datuk Seri Anwar Ibrahim untuk mengketepikan sabitan kes Liwat II berikutan dakwaan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak membayar RM9.5 juta kepada peguam kanan Tan Sri Muhammad Shafee Abdullah sebagai khidmatnya menjadi pendakwa utama dalam kes liwat itu. 

Hakim Datuk Kamaludin Md Said membuat arahan itu ketika pengurusan kes hari ini. 

Beliau mengarahkan kerajaan untuk mengemukakan afidavit sebagai menjawap permohonan yang dibuat oleh Anwar sebelum 12 Julai ini. 

Peguam Anwar, Latheefa Koya ketika dihubungi Malaysiakini bekata, hakim itu turut memerintahkan Shafee, yang dinamakan dalam permohonan penzahiran itu untuk mengemukakan hujahnya menjelang pada 19 Julai. 

2 comments:

 1. Sepatutnya pakharapan serang habits habisan najib Dan kuncu2.terlalu banyak isu.Dari isu 1mdb,fgv,isu 9.5 juta Dan terbaru isu ngan doj.jangan melencong kes siapa nk jadi pm bla..bla.INI berapa kerat saja pemimpin harapan Dan blogger yg mengupas isu berkaitan.najib dah tersepit,usah kits asyik berbeda pandangan.terus fokus.

  ReplyDelete
 2. sekejap lagi masuk la tu. Geng Ulat Tahik Low A9Q7 , Kojola dan seangkatan utk makan demi bersihkan najis yg dibongkar topik ni.
  Harap Media selop sunyi bisu, pejam mata satu ala Dajjal.
  Dulu dikata fitnah, maki piji sotong la,TunM nyanyok la apa lagi.

  Nama pun ulat dedak...kaaan.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com