innity

pages

Thursday, April 27, 2017

[VIDEO] Minta Sesiapa Ada No HP Haji Hadi forward Video Ini Kepada Beliau


Sesiapa yang ada no phone Hadi Awang, tolonglah forward video ini kepada beliau...

4 comments:

  1. Sebenarnya PAS lah yg perbodohkan melayu. Umno bodohkan PAS.

    ReplyDelete
  2. ini masa pas jadi kuda dap, zaman jahiliyah tak ada pegangan. sekarang pas jadi kuda umno zaman khawarij alat pemecah. cerita lain, fatwa sudah tukar ikut fahaman ular mak beragama pas. kalu hadi tengok video ni, dia kata bukan boleh caya, video besi dan boleh dibuat-buat. serupa tapi tak sama, dia guna ayat india lupa nama. ikut pulak pas dengan agama india tu. cakap, putar-putar. dari dulu lagi, pas memang memburukkan agama, merosakkan taraf ulama sehingga tahap selipar jamban.

    ReplyDelete
  3. Wal hasil PRU 14 dua-dua lanun kita wajib kena tolak,,say no to Pas & Umno

    ReplyDelete
  4. PAS amalkan politik matang sekarang setelah mendpti percubaan berkerjasama dgn parti lain twrnyata lbh teruk dan merugikan umat Islam. Maka pendirian pun berubah. Ok je tu, lbhbaik drpd terus bersekongkol dgn perosak. Nak buat apa pun mestilah untungkan umat islam.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com