innity

pages

Saturday, April 1, 2017

Semalam Lulus, Hari ini Polis batal permit debat Mahathir, Nazri


Nampaknya orang ramai terpaksa menunggu lebih lama - jika memang ada ruang untuk itu - bagi melihat Tun Dr Mahathir berdebat dengan Datuk Seri Nazri Aziz.
Selepas polis memberikan kebenaran bersyarat debat itu diadakan di Shah Alam, hari ini sepucuk surat daripada polis menyatakan kebenaran itu dibatalkan.
Pembatalan itu dinyatakan Pengarah Urusan Kumpulan Media Karangkraf, Datuk Hussamuddin Yaacob, melalui akaun Twitter beliau sebentar tadi.
"Pelik, dialog Tun M vs Ds Nazri, semalam kami terima surat lulus permit. Petang ni terima surat batal permit. Payah!! " katanya

11 comments:

  1. awat takut sgt....takut rahsia n penipuan terbongkar....nmpk2 takut kerana salah...kita turunkan saja PRU 14 ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Not only take them down...We dump all the thieves especially head thugs aka Lanun-bugis into Bamboo River Inn for good...., and for good measure chuck away the keys!

      Delete
  2. PDRM pon dah pandau U-turn sekarang.

    ReplyDelete
  3. dah macam harga minyak petrol.....turun naik, turun naik je,,,, Sekejap lulus permit sekejap batal permit.. Apa lah yg nak ditakutkan pasal DEBAT tu kalau tak ada yg SALAH YANG DILAKUKAN.....

    Boleh jadi drama terbaik 2017......

    ReplyDelete
  4. Kih kih kih koh koh koh kui kui kui. Tak tau nak komen ape.

    ReplyDelete
  5. Apa nak takut? 1mdb dah langsaikan hutang 10billion. Baki 40 billion tu, tdm tanya awal sangat, tu pasal batal for hide. Nanti jadi run to hide kalu debat jadi.Tak dpt jawab, no where to hide. Yg pasti telur sudah hilang, nazri pun tak tahu bagaimana dah jadi apa state.

    ReplyDelete
  6. Laa..faham2 je la arahan batal dtg dari siapa..nnti habis pecah tembelang najib..pdg rengas tak dapat tepis..

    ReplyDelete
  7. MO1 punya arahan untuk dibatalkan 200% kerja dia.........!!

    ReplyDelete
  8. Buat dialog/debate kat Singapore je,,,kat msia payah...msiaku demokrasi terpimpin,,,,hrmjadah...

    ReplyDelete
  9. Pegawai yg lulus tu mesti kena tukar kerja.. hahaha.

    ReplyDelete
  10. Tak payah debat2lah. Takkan jadi pun. Rakyat ni suka sangat kena tipu dengan najib. Dari nothing to hide sampailah sekarang. Kalau debat pun abis terbongkar semua. Najib tau tu. Kita ni jadi paria jelah percaya buta konon puak2 najib berani. Najib dan menteri dia sohih pengecut. Banganglah kalau kita layan. Jangan undi BN je bila pru nanti

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com