innity

pages

Sunday, April 16, 2017

Najib ke China bagi runding pembinaan ECRL


Datuk Seri Najib Tun Razak akan berkunjung ke China bulan hadapan untuk berunding mengenai projek pembinaan Landasan Kereta Api Pantai Timur (ECRL) merentasi tiga negeri iaitu Kelantan, Terengganu dan Pahang. 

Menurut perdana menteri, beliau akan memastikan pembinaan landasan itu dapat dilaksanakan pada tahun ini sekaligus mampu melonjakkan ekonomi tiga negeri terbabit sebanyak 1.5 peratus. -Astro Awani

12 comments:

  1. Need money for election

    ReplyDelete
    Replies
    1. What's your problem?..pakatan haram doesn't need money for election?..

      Delete
  2. Agree with anon 12.05PM

    ReplyDelete
  3. Y no open tender? Why granted directly to china? Korea..japan..germany are good electric train manufacturers/service provider too..

    ReplyDelete
  4. 1.24, Duit dari projek ecrl boleh digunakan untuk kegunaan PRU BN?

    ReplyDelete
  5. Me too, agree with anon 12:05pm and anon 1:24pm is a real dumb stupid.

    ReplyDelete
  6. Agreed! 1.24 the best 'kipontot:

    ReplyDelete
  7. 1.24 monkey asshole. China is probably thinking of withdrawing. They find out that they they are dealing with bigger crook in Najib

    ReplyDelete
  8. Anon 1.24 real stupid and full of stupidity

    ReplyDelete
  9. Usually a leash is on his neck...but it seem a leash is locked onto his nuts aka balls! He has to come begging to expedite the 'FLOW' of funds ASAP!!!

    Election due is fast chasing him, his 'STOLEN' funds is jammed-frozen by those jurisdictions investigating 1MDB & SRC & errrr '2.6 DONATION' ???

    His 'fat-boy-Lo' is playing 'peek-a-boo' and 'now you see me now you don't' since his hands is tight from dipping into the 'cookie-jar-stolen-monies' to disburse it to 'you-know-who' with " $680 million untuk kamu, $500 Million untuk aku beli kapal-satu untuk laut satu untuk terbang, artworks on the side sikit sikit "...

    You can imagine if in an dUMNO functions you have to come up with 'MILLIONS' of PRIZES eg, 10 PERDANAs & 10 high-powered BIKEs...so do the math how much he needs to cough out to entice ohhh no....'BRIBE' the electorates!?

    The guy is in desperate time...so it calls for desperate measures, even if he has to crawl over to China-Master...no..., PAYMASTER...no, TAILONG except its all cloaked in a 'GOVERNMENT-to-GOVERNMENT' loan charade....

    Thus, for 1:24 to be jumping so quick is a testimony his tail had been stepped on...isn't it?

    This is not HIKAYAT...its call cerita DERMA 2.6 Billion dan "tidak tahu" 42 Million adalah cerita TEMBERANG dan TEMBELANG yang PECAH....!!!

    So sad Malaysians-Melayu-Muslim-Bumiputera were just gaining respect and dignity on a global scale but we're getting the flaks which would easily bring us back a decade on people's Trust to our capability and mental toughness and intellect, albeit our paper-qualifications will cushion the impact! These I saw personally in my part of North America...and it was just yesterday when I went to Jumaat Prayer at a local mosque.

    MLN

    PS Bekas Ahli UMNO Luarnegara...dUMNO BERJUANG untuk Agama, Bangsa dan Negara...dUMNO juga PETUALANG kepada AGAMA BANGSA dan NEGARA, period!

    ReplyDelete
  10. dulu rakyat suka, sekarang rakyat kecut bila dengar saja pm nak keluar negara..

    ReplyDelete
  11. Dah lama dah ni. Dulu bergegar sana sini. Sign mou sampai berbillion. Ambik gambar sana sini. Najib kalau menipu memang first class. Sama hebatnya dgn dia menyamun. Tapi malangnya sampai la ni duit tak sampai ..apa cerita ni. Hantarlah rahman dahlan. Dia boleh settlekan. Kalau arab keturunan nabi pun rahman boleh kowtim ..nikan china yowshu ..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com