innity

pages

Saturday, March 4, 2017

[4 GAMBAR] Ayahanda Tun Dr Mahathir & Bonda Tun Siti melawat projek "lease hold Forest City"..




11 comments:

  1. Orang tua 92 tahun memang tak nyanyuk langsung...terbukti2 kata2nya benar.

    Itu mo1 yang nyanyuk la woi...klu tak nyanyuk, pembohong besar.

    ReplyDelete
  2. Tu pasal kami rakyat mesia dah tak percaya dengan bijan, kencing dia kuat dan merata rata;

    Bijan,

    Maksud hak milik kekal adalah selama lamanya, forevernya adalah milik pembeli, selagi ada negara bernama malaysia.

    Maksud leasehold pula, adalah pajakan 99 tahun aje, selepas 99 tahun pihak berkuasa akan buat pertimbangan nak sambung pajakan atau tidak.

    Inilah akibatnya apabila mempunyai pemimpin penyamun no 1 lebih teruk dari pak lah (pak lah kuat tidur aje dan biarkan KJ memerintah)

    Kencing bijan ni punyalah haaannncinggg melantun lantun dan melantung lantung.

    Blum citer layar dah kembang sauh dilabuhkan dan....kiraan matematik fail!!!

    Mulai hari ni bijan bukan lagi 3k sebaliknya 4k, ya betul, kepit, kemut, kelepet dan kencing kuat.

    ReplyDelete
  3. Siapa pengkhianat sebenarnya?

    ReplyDelete
  4. Maksud najib, lease hold kalu rakyat mesia beli. Kalu org asing beli, free hold pasal mudah utk mereka pergi balik tak kisah tang tahun tinggal. Rakyat mesia nak pi mana lagi, lease hold. Cukup tempoh pajak, bayar la balik. Rakyat mesia sayang negara, kena la keluar duit.

    ReplyDelete
  5. Amik kau!! TunM tunjuk sendiri pembohongan Najib aduuhhh!!! Mana nak letak muka?

    ReplyDelete
  6. Allah hendak tunjuk kebenaran. TDM, please come back and lead us

    ReplyDelete
  7. Jadi siapa yang bangang ni? Mo1 ke atau penjilat2 dia?

    ReplyDelete
  8. Mana budak Masrop tuuu ???

    ReplyDelete
  9. Hak milik kekal itu mgkin tiang post iklan dan tanah tempat tanam tiang tu ja kot....hahaha

    ReplyDelete
  10. Ni projek kerajaan pusat ker?.... apa kena mengenanya ngan kerajaan pusat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah tu knp kerajaan pusat beriya2 pertahankan sgt projek ni?siapa yg dok keluar statement kata "ini bukan hak milik kekal tetapi pajakan 99 tahun..","rakyat china x boleh bawak tanah kita balik ke China" dan mcm2 lagi statement org dari kerajaan pusat yang pertahankan projek ni?

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com