innity

pages

Tuesday, February 14, 2017

Jamal Usung "MAYAT" pula ke SUK Selangor


Selepas aksi bertuala dan aksi demotnrasi urut, nampaknya Datuk Seri Jamal Md Yunos telah tampil sekali lagi tampil di depan pejabat Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri (SUK) Selangor.

Kali ini beliau telah membawa van jenazah, keranda dan juga cangkul di mana beliau telah mempersoalkan ketulusan Kerajaan Selangor dalam urus wang rakyat dan kedai judi.

Beliau juga mempersoalkan daripada manakah sumber-sumber wang yang disalurkan oleh kerajaan negeri kepada skim Mesra Usia Emas sebagai khairat kematian, ini kerana beliau risau ianya datang daripada hasil judi yang diperoleh kerajaan negeri sebagai hasil.

"Saya sebagai rakyat Selangor ingin bertanya, daripada manakah sumber ini(khairat kematian) ini diperolehi, adakah ianya daripada sumber-sumber yang halal yang diberikan kepada waris-waris orang yang telah meninggal dunia selepas usia 6o tahun," katanya dalam satu ucapan di depan SUK.
7 comments:

 1. Pertama sekali ..syukur pasal noh omar tolak perletakan jawatan jamal. Yg kedua ..syukur jugak jamal tak hilang kebodohan dan kebebalnya selama dalam lokap. Bawak keranda pulak dah. Inilah kualiti pemimpin umno yg rakyat sokong sekarang. Kita patut berharap lebih ramai lagi pemimpin ala jamal bebal ni.

  ReplyDelete
 2. Yes,,,yes,,,yiiiiha,,,,,

  ReplyDelete
 3. UMNO kepimpinan Ah Jib Gor harus mempunyai 6 GRADE "B" .
  6 "B" seperti berikut .

  1) BODOH
  2) BANGANG
  3) BENGAP
  4) BEBAL
  5) BARUA
  6) BODEK

  Contoh terbaik ialah JAMAL JAMBAN dan pengikut2nya

  ReplyDelete
 4. Ini badi lokap dh nampak.
  Kita tunggu pulak badi keranda.
  Tentu lg dahsyat.
  Harap perangai jamal ni berterusan sehingga pru 14
  Nanti bolehlah kita talkinkan umno sekali.

  ReplyDelete
 5. Jamal dah terlebih pandai Dr wakil UMNO N PAS... Yang sepatutnya disuarakan olih wakil rakyat Dr Umno n pas didalam dewan negeri...

  ReplyDelete
 6. Jamal dah terlebih pandai Dr wakil UMNO N PAS... Yang sepatutnya disuarakan olih wakil rakyat Dr Umno n pas didalam dewan negeri...

  ReplyDelete
 7. Kalau kita sendiri mempersenda2kan keugamaan adakah kita boleh marah kalau orang lain menghina ugama Islan?

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com