innity

pages

Tuesday, January 31, 2017

VIDEO TMJ angkat kening sambil senyum Cetus Tanda Tanya ketika Annuar Musa DIGANTUNG MARA


Tunku Mahkota Johor, Tunku Ismail Sultan Ibrahim tersenyum sambil mengangkat kedua-dua keningnya di sebuah lokasi kawasan lapang. 

Video tersebut dimuat naik Johor Southern Tigers di Facebook, hari ini. 

Tidak diketahui sebab mengapa TMJ bersikap demikian.



Tan Sri Annuar Musa saling balas membalas kenyataan melalui media dengan TMJ berhubung isu penajaan UniKL dan MARA sebelum ini.

5 comments:

  1. Semuanya berpunca dari teratas...

    Menunjukkan BIJAN sebagai ketua GAGAL memimpin negara!!!

    tak cukup dengan gagal memimpin, kuat MENIPU dan KAKI KINCING MERATA RATA!!!

    JUGA DAN TAK DILUPAI,

    PENGECUT, TELOQ TAKDA, selalu sembunyi celah kain semah!!!

    ReplyDelete
  2. Nasihat kepada anak2 muda yg sedang berjuang tumbangkan najib dan segala jenis korupsi yg berlaku hari ni adalah,

    Pujuk dan merayu dengan penuh berhemah, adab dan sopan santun kepada orang tua kita, adik beradik dan sedara mara agar pangkah dan undi parti yg di pimpin tun dr mahathir.

    Sekiranya Bijan beri sumbangan, habuan, atau hadiah ambil dan ucapkan terimakasih kerana semua ni datang dari duit rakyat juga, bukan dari akaun peribadi bijan.

    Sebarkan, BRIM akan ditambah baik dengan nilai lebih baik dan GST dihapuskan.

    Ianya adalah jaminan dari Tun Dr Mahathir yg telah terbukti kepimpinannya!

    Ayuh lakukan sekarang!

    ReplyDelete
  3. Mamak jugak yg ko junjung... kikikiki... opcom boboi dapat rùnding terus paksa terima kontrak dng TM 412 juta approve by memanda mamaknda.... kikikiki... klu tak betul mintak boboi saman bloger dedah kes opcom tu.... boboi ada brani....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mamak pon islam jgk..janji dlm akaun dia takda duet berbiliun..kalau kau yg braniii kau report la kat sprm pasal deal kontrak opcom dgn tm tu.
      Setakat sembang ayaq liuq ja aku pon bole buat mcm2 cerita lg best pasal menteri or politicians lain..amacam??? Ada beriani? Report la SPRM..tggu apa lg?

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com