pages

Sunday, December 18, 2016

[UMNO KEJI DAP] Hari ini Nazri Aziz RASMIKAN The TOP KOMTAR, P.Pinang bersama Lim Guan Eng


DEC 18, The TOP KOMTAR hari ini dilancarkan oleh Menteri Pelancongan dan Kebudayaan Malaysia, YB Dato’ Seri Mohamed Nazri bin Abdul Aziz bersama-sama Ketua Menteri Pulau Pinang, YAB Lim Guan Eng.

Disebalik tuduhan UMNO terhadap DAP dengan api-api kebencian perkauman, Nazri Aziz dari UMNO boleh pula berkerjasama dengan kerajaan DAP Pulau Pinang seperti tiada sebarang permusuhan.

Apabila melihat keakraban Nazri Aziz dan Lim Guan Eng, terasa pelik dan bingung untuk mencerna tuduhan dan makian UMNO terhadap DAP yang seolah-olah musuh yang tidak boleh bertemu dijalanan yang pastinya akan hentak menghentak.

Pandai benar UMNO main api perkauman. Semacam bodoh pula ahli-ahli UMNO yang percaya semuanya apabila melihat gambar-gambar yang dikirimkan oleh seorang sahabat ini.

Dalam PAU2016 baru baru ni boleh di katakan sepanjang ianya berlangsung nama Tun M tak lekang dari di sebut dan di kutuk sebagai pertualang bangsa sebab berkawan dengan cina Dap. Tun M di label sebagai dah jual bangsa melayu dan Islam.

Jilake ko UMNO.

4 comments:

  1. Sekarang adakah anda tahu makna apa itu HYPOCRITES and HYPOCRISIES.....nazri is a good example

    ReplyDelete
  2. Ini politik..yg kelam kabut..susah payah rakyat..dia org ahli politik pg ni boleh caci maki..ptg boleh jalan dan mkan sama..rakyat kena belajar cara mereka..kita semua rakyat msia maa...rakyat yg menaikan mereka..tetapi pemimpin bukan semua kenal rakyat..rakyat majoriti kenal pemimpin...buka minda dan fikirlah.. jgn ikut sangat propaganda politik..kita memilih pemimpin 5 tahun skali..rakyat kena bijak..

    ReplyDelete
  3. mana penyokong dedak??? komen la sket..senyap? balls laa lu org..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com