innity

pages

Monday, December 5, 2016

[DAPAT LAYANAN ISTIMEWA DI MAHA 2016] GAMBAR2 terkini HAJI HADI bersama Najib, Pak Lah dan Pemimpin UMNO

 Mantan Perdana Menteri , Tun Abdullah Ahmad Badawi Bersama Tuan Guru Haji Hadi Melawat #MAHA2016 Di Serdang siang tadi.

Pertemuan yang diatur di antara Pak Lah dan haji Hadi dijangka bukan sekadar lawatan Haji Hadi untuk melihat buah nenas, tetapi dijangka lebih daripada itu iaitu perbincangan kerjasama PAS-UMNO


















18 comments:

  1. NAJIB TUGASKAN SEORANG MENTERI UNTUK JAGA HAJI HADI, HEBAT LAYANAN BILA MAHUKAN SESUATU DARI PAS, TENGOK LE BILA LEPAS PRU14

    ReplyDelete
    Replies
    1. perhubungan yg baik antara org islam sgt dibenci oleh org2 kafir..

      Delete
    2. Ada perbezaan antara orang Islam dan orang beriman... Iman akan menyebabkan sesorang itu takut kpd Allah SWT..contohnya takut utk terima rasuah atau menjadi munafik dsbnya..

      Delete
    3. Dan iman juga mengajar kita supaya menjaga silaturahim antara sesama islam. Iman juga menagajar kita supaya tabayun dlm setiap perkara.

      Delete
  2. PAS kena jual kpd Donald DeDak

    ReplyDelete
  3. haji hadi ditatang bagai minyak yg penuh, lepas ni habis madu sepah dibuang le

    ReplyDelete
  4. Tu yang di sanjung di lambung tu korang tak nak citer ker......

    ReplyDelete
  5. In my travelling for work, whilst based in Melbourne...in a 4-some 18 Holes I have a Scottish, Greek-English, 3rd Generation White Australian and myself a melayu-muslim (anak Johor). During the round we talked on alot of things and came to a point when the Greek-English guy stunted us by saying, '...between a snake and an Indian (Indian as of Keling-the reality of the conversations), you will need to take out the Indian first!" And that was in the early 90s!

    Over in Perth, Brisbane & Adelaide these remarks pretty much carry the same message. However, even now in North America, much the same subtle understanding to such same remarks!

    That said, the same can be said to this LEBAI and PASampah, only more to the extreme perhaps! Well, if Islam can be played out like they own the religion saying what they like ie. Kafir mengKafir and then changed their position only for political CONVENIENCE, what can we hoped for such so called ulamak???

    If a 3-cornered fight were to be staged with PASampah only to fragments the voting electorates, then by all means PASampah and dUMNO had to be treated with the same level of dung, GE14 a do or die to eliminate both parties that have all but screwed the malay-muslims bigtime!

    ReplyDelete
  6. alahai...ramai yang jeles rupanya. apa nak dijeleskan, sebab mahathir tak disambut macam apa yang haji hadi dapat ke? kan ke mahathir tu dah ada maha kt pangkal namanya. duduk rumahpun ada maha juga, tak payah nak susah2 pergi ke maha 2016...

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah.. seharusnya kita brsangka yg baik2 saja n brdoa demi perpaduan utk melayu n islam..

    ReplyDelete
  8. Blog ni lebih suka ikut cerita superman dapigs...."melayu screw melayu"....cina babi tepuk tangan.

    Ini zaman Najib. Bukan zaman mamak yg pecah belahkan melayu dan bagi cina kroni jadi kaya raya...

    Siapa yg terdiam sekarang?

    1. Doj tak berani namakan mo1.

    2. Doj tak berani dakwa jenayah keatas jho low dan riza.

    3. Doj tak berani sita harta jho low dan riza.

    4. Swiss ag sahkan Najib bukan suspek... http://www.reuters.com/article/us-switzerland-malaysia-investigation-idUSKCN0VB2LJ

    5. Kerajaan arab saudi, sprm, pac dan polis sahkan rm2.6b adalah derma dari arab saudi.

    6. Kes bsi...tiada nama Najib, jho low, riza aziz, 1mdb disebut.

    7. Mahkamah kuala lumpur tidak terima kes mahathir kerana beliau hanya berkata " Saya dengar org cakap...".....hearsay.

    8. Mahathir akui beliau tiada bukti untuk mendakwa Najib.

    9. Pac sahkan Najib tidak bersalah.. http://www.thestar.com.my/news/nation/2016/04/07/pac-najib-not-accountable-over-1mdb-dealings/

    10. SR kantoi menipu kerana tiada wang sebanyak 3billion dimasukkan ke dalam brazen sky - sumber MAS

    Mana lu punya bukti?

    KAHKAHKAH..........

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1241..pentelan propasampah tv3/4. Dunia melayu jenis rongga otak dipenuhi Taek cina Low.

      Delete
    2. Bro..

      Tak payah bg statement yg merapu tu byk2..

      Just jawab kenapa statement menteri2 ni semua lain2?

      http://celahgelegar.blogspot.com/2016/12/untuk-renungan-perwakilan-agung-umno.html

      -lembing terbang-

      Delete
    3. bai...lu ckp dr m bg kroni cina kaya raya..yg abg bijan lu pi bg kat china kontrak bina landasan keretapi pantai timur sampai rm 55 biliun tu apa cita? tu tak kira business deal lain lg....sampai rm 143 biliun semuanya.. so sapa yg bg China kayai baiiii?

      statement mula2 pon dah tak betul..so yg point no 1 sampai 10 semua tak bole pakai..bole ja gua nak lawan blk..tp no point..

      Delete
  9. Allah..ada bujti..takut ape?
    Gelak la sampai londeh merempat...
    Keris

    ReplyDelete
  10. Sementara berkuasa,bersedia la utk duduk dlm sg buluh.

    ReplyDelete
  11. Alhamdulilah! HAK mengalahkan BATIL walaupaun HAK hanya 1, BATIL pula beribu2..TAKBIRR!..teruskan KB - KERIS BERAYON..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ha ha x perlu jadi mangkok Hayun untuk terima dedak ,... cuma dengan pujii2an saja dedak akan melimpah.. he he

      exPAS 2012

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com