pages

Sunday, November 27, 2016

'SERANG' di Parlimen, 'SERANG' Zunar, Hari Ini 'SERANG' Kumpulan Solidariti Maria


Sekumpulan 20 orang berbaju hitam dan merah cuba merempuh himpunan yang dibuat sebagai tanda sokongan kepada Pengerusi BERSIH Maria Chin Abdullah di George Town, Pulau Pinang hari ini.
Pada mulanya mereka menjeritkan slogan "Sokong Najib" apabila orang ramai mula mendengar ucapan disampaikan oleh Penyelaras BERSIH Utara Datuk Dr Toh Kin Woon.


Mereka juga menjerit "Bersihkan diri sendiri dulu" selain mengutuk BERSIH kerana didakwa mendapat sokongan Yahudi.
Kumpulan anti-BERSIH itu turut menuntut penyokong Maria Chin menunjukkan permit polis yang membenarkan perhimpunan itu diadakan.
Bagaimanapun cubaan mereka menyerbu kira-kira 100 orang peserta himpunan itu dihalang oleh polis yang bertugas di kawasan Sudut Pidato berkenaan.
Sebelum keadaan ditenangkan anggota keselamatan, berlaku kekecohan selama kira-kira lima minit.
Toh dan Anggota Parlimen Bukit Mertajam Steven Sim kemudian mengucapkan terima kasih kepada polis yang bertindak profesional.

15 comments:

 1. Pakat buat demo la...warna warni politik tanah air.

  ReplyDelete
 2. Malaysia dilanda bencana ciptaan umno
  RAKYAT jadi hamba..hina nista

  KERIS

  ReplyDelete
  Replies
  1. lu jangan banyak tunjuk pandai

   Delete
 3. UMNO dah jadi UMSO

  U = United
  M = Malay
  S = Samseng
  O = Organisation

  Samseng dah jadi lumrah hidup DICTATOR Ah Jib Gor dan DEDAKMAN DEDAKMAN dia.

  Zaman Tengku Abdul Rahman hingga ke zaman Pak Lah , segala tindakan tindakan mereka lakukan bermoral , bermaruah dan beratikah . Tetapi pada zaman itu , pembangkang yang melakukan perkara perkara sebaliknya.

  Tapi sekarang , PEMBANGKANG yang bermoral dan beratikah. UMNO pula dah jadi SAMSENG. Nama sahaja Melayu/Islam tapi berperangai Yahudi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Elehh ... dulu ko tebalikkan keta polis lehh lak...

   Umno samseng kat geng kuning taik jaa...

   Delete
  2. Umno jer samseng..yg pembangkang tu baik sangat. Sama jer dua-dua tu samseng..yg sertai perhimpunan itu semua samseng dari ketua sampalah kpd pengikut..jgn tuding jari kpd satu pihak..semua pihak bertanggung jawab..

   Delete
  3. Lu jangan main=main mamat

   Delete
 4. Dan mereka berkata, berani kerana benar!

  ReplyDelete
 5. nak pesan ke celah gelegar yg jadi kawan sepinggan dgn kluang diamond aka kd, kenapa hanya lepaskan ulasan geng dia je. biarlah pelbagai ulasan dan pandangan, malah pendapat berbeza. ni nak ulasan yang kipas dia je boleh keluar, nak takut apa. bukan rugi apa2pun...

  ReplyDelete
 6. Perkara pelik dah jadi budaya melayu Pan. Kata melayu tapi semua melayu buat tak kena kata Islam tapi semua parti islam dikutuk berapi...semua dappigs buat semua ok.. kan kau pelik..

  ReplyDelete
 7. bersih tu agenda sapa,..jangan jadi pak turut tampa tahu apa matlamat bersih,, ada otak fikir,,, mau Negara aman atau kacau bilau sbb demo bersih...cukup cukup lah..tunggu PRU 14 untuk tukar kerajaan..

  ReplyDelete
 8. skrg kempen RUU dan Rohinvya...padahal Hadi dan jibbo hnya nak kumpul tipu tunjuk kepimpinan dosokong. Ramuan pengaeet RUU dan Rohingya habha utk ngahkan bau lendir hanyir 1mdb dan 90 juta. Melayu dilayulayukan. Unta Auta

  ReplyDelete
 9. RUU dan Rohingya dijadikan ramuan pengawet, bagi menghindarkan lendir hanyir 1MDB dan 90J. Hidangan ini utk ditabur utk cetus kegilaan samseng2 UMNO, PAS dan Melayu berotak selut.

  ReplyDelete
 10. BODOH PUNYA STATEMENT HNG...SIMPAN LA BODOH HNG TU UNTUK HARI TUA HANG

  ReplyDelete
  Replies
  1. 105. Contoh hujah samseng bingai ruang otak dipenuhi Taek Low. Tahniah kerana berani membongkar sifat anda utk tuntunan khalayak.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com