innity

pages

Saturday, November 19, 2016

12 GAMBAR Bukti menjawab Laporan TV3, Sambutan #Bersih5 HAMBAR





















9 comments:

  1. Kerja sia-sia, najib tetap PM... Yg seronok cina2 DAPig, berjaya memperbodoh org Melayu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Melayu yang kena bodoh..awak lah..makan dedak tak baik untuk kesihatan..

      Delete
    2. jom undi trump

      Delete
    3. Jangan riyak. Tunggu PRU14.

      Aku tak suka nak cakap dulu macam setengah blog mengipas heboh kata Tun Mahathir lari takut nak turun Bersih 5 la, Tun tipu cakap tak serupa bikin kata nak join Bersih tapi lari oversea la. Last last siapa yg terkantoi menipu??

      Tula akibat suka cakap dulu. Org yg bijak akan tunggu dan lihat dulu kemudian baru cakap. Bukan bising macam tin kosong gedebang-gedebung tapi lepas tu habuk tak ada apa. Kerja sia2.

      Tunggu dan lihat PRU14.

      Delete
  2. Cina tetap cina.melayu bodoh saje tengok lanun bugis najib jual tanah negara kat pihak asing.tak bangsat namanya.

    ReplyDelete
  3. Yg khianat melayu dedak, menyokong penyamun jho low dan MO1.

    ReplyDelete
  4. Yg memperbodohkan melayu adalah melayu sendiri apabila menyokong dgn membuta tuli pemimpin yg batil, tidak amanah malah mempertahankan segala kemungkarannya..

    ReplyDelete
  5. Cemburu mu...ini lah yang di takuti bn umno...keraq..
    Gemilang bersih....jilat jubor naijib la..dedak unno..


    KERIS PAHANG

    ReplyDelete
  6. Chai 11.25

    Yg bodoh ibni bangang adalah pemakan dedak, najib dapat billion2 dalam akaun peribadi korang dapat belen saki baki je...

    Yg bijak adalah rakyat, kerana mereka tak buat keje haram, sokong najib sambil bersubahat, ambil duit curi, samun wang mereka sendiri (milik rakyat)

    DAP ada curi duit rakyat tak? DAP perintah negara ni? DAP ada sokong pencuri no 1 negara?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com