innity

pages

Thursday, October 20, 2016

Sinar Harian: CUCST pula nafi ENCIK AZIZAN sambung PhD


City University College of Science and Technology (CUCST) menafikan penceramah  motivasi, Dr Azizan Osman sedang menjalani pengajian di peringkat Ijazah Kedoktoran (PhD) Pentadbiran Perniagaan di institusi itu.

Kenyataan itu turut menjelaskan ketidaksahihan artikel melalui sebuah blog yang menyatakan Azizan sedang menjalani pengajian berkenaan.

“Kami berharap dapat menjelaskan kekeliruan tersebut, kerana memandang serius hal ini” kata kenyataan itu.

Sebuah blog sebelum ini  memetik satu sumber sebagai berkata, Azizan kini menyambung PhD di CUCST. - Sinar Harian

4 comments:

  1. Makin lama makin meroyan pulak si mamat gemok ni..kalau dah tkda kelulusan tinggi tu mengaku sajalah.

    ReplyDelete
  2. Brader azizan ni apalah nak cover2. Tengok azeeeeeeeez baling tu. Berapa banyak degree dia ada. Selamba je buat tak paham. Pakai cermin mata je. Nampak macam org pandai sikit. Duduk jadi chairman lagi ..PM pun dengar nasihat dia ..

    ReplyDelete
  3. Azizan ni hidup menipu je.cubaan sibodoh nak menipu dunia. Mcm luncai terjun dgn labunya.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com