innity

pages

Thursday, October 6, 2016

[ADA PHD LUAR NEGARA] Kisah PhD Gordon University TERBONGKAR




Terima kasih kepada salah seorang Follower kami yg dpt detect perkara ini.
-----------------------------------------------
Ini merupakan Hoax berkenaan PhD Azizan Osman

1. Gordon Universiti Logo


2. Alamat Gordon Universiti

kalau perhatikan dekat Gordon Universiti punya student application dengan address Harris Universiti ni pakai 2 alamat yang sama rujuk gambar. Macam mana 2 universiti ada 2 alamat yang sama?

3. Website Content. Cuba tengok website 
ni http://www.crown-university-edu.us/dengan Gordon universiti punya website http://gordon-university-edu.us/. Kenapa ada 2 website yang mempunyai Content yang hampir sama?

Harap2 minta ada penjelasan la daripada Azizan tentang legality "PHD" nya sendiri. Hehe

Admin PW

sumber: Pseudoscience Watch

Punya la dasyat Astro AWANI perli, siap tulis 'PhD'. Kalau Azizan masih buat tak reti, memang jenis buta hati. Link:

http://english.astroawani.com/malaysia-news/richworks-confirms-azizan-osmans-phd-gordon-university-118615

1 comment:

  1. Dr. Azizan. Anda pakar motivasi pengurusan dan perniagaan. Walau bagaimana pun, anda kelihatan GUGUP apabila diserang dari segi KREDIBILITI barand produk anda. Jika anda benar2 telah mempunyai ilmu dan skill (required competency peringkat doktor falsafah), sudah tentu anda boleh berjaya mengatasi Tsunami yang melanda ini. Hanya masa yang akan mengesahkan (Allah jua yang meenentukan). keyword: APEL MQA.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com