innity

pages

Sunday, October 30, 2016

[7 GAMBAR,LIHAT WAJAH PELAJAR TAHFIZ] BUKTI Najib DISOKONG oleh orang Islam, IMAM dan pelajar TAHFIZ


Sebagaimana maklumat daripada laman Facebook dan Twitter Najib Razak sendiri, semalam belau dilaporkan menerima kunjungan sekumpulan imam dan pelajar tahfiz di pejabatnya.

Tetapi, plakad bertulisan apa yang mereka pegang itu?

Cuba kita besarkan satu persatu gambar-gambar mereka agar lebih jelas gambaran atau tulisaa yang ada pada plakad tersebut.




Hehehe...mereka menyokong Najib rupanya!! 

Hahaha...yang memuji Bajet 2017 pun ada juga!!

Siapa agaknya yang menyediakan plakad-plakad yang mereka pegang itu?

Para imam dan pelajar tahfiz berkenaan yang menyediakannya atau mereka hanya disuruh memegangnya saja untuk tujuan diambil gambar?

Lihat pula wajah-mereka? Kenapa masam air muka dan macam terpaksa saja?

Alahai, kesiannya...konon inilah bukti Najib masih popular dan disukai.

(http://shahbudindotcom.blogspot.my/ 29/10/2016).

2 comments:

  1. Siapa pak sheikh ketua pada budak budak tahfiz ni?? Kenapa di biar kan anak ni di pergunakan?? Kamu takutkan Allah Yg Maha Kuasa ke atau takutkan PM yg maha penyamun maha ,pencuri maha perompak lagi maha penipu ??

    ReplyDelete
  2. Najib, kasihani lah pada budak2 ni, mereka tak bersalah, mereka belajar jalan lurus, yg ko babitkan budak2 tu dengan tanda sokongan tu knapa?

    Sedih rasanya budak2 tu dipergunakan, diperalatkan dengan perbuatan terkutuk dan kerja2 haram ko tu.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com