pages

Saturday, September 24, 2016

Kenyataan Ahmad Razif mengenai 4 Menteri Besar akan DITUKAR


KUALA TERENGGANU: Menteri Besar, Terengganu Ahmad Razif Abd Rahman berkata, spekulasi mengenai pertukaran empat menteri besar sebelum pilihan raya umum akan datang, disebarkan pihak yang mahu menimbulkan konflik sesama anggota Umno.
"Usah peduli dengan apa sahaja spekulasi dan khabar angin yang tersebar ketika ini," katanya kepada pemberita selepas majlis menyambut kepulangan beliau dan isteri Halina Zakaria dari Tanah Suci selepas menunaikan ibadah haji, di Seri Iman di sini, Jumaat.
Sehubungan itu, beliau meminta anggota Umno supaya tidak terpengaruh dengan spekulasi itu kerana ia sekadar khabar angin.
Menurutnya kepimpinan Terengganu akan meneruskan agenda dan fokus pilihan raya umum akan datang dengan berusaha menunaikan janji untuk memanfaatkan rakyat negeri ini.
Sebelum ini, spekulasi tersebar kononnya Ahmad Razif, Menteri Besar Pahang, Datuk Seri Adnan Yaakob; Menteri Besar Kedah, Datuk Seri Ahmad Bashah Md Hanipah dan Menteri Besar Negeri Sembilan, Datuk Seri Mohamad Hasan akan ditukar sebelum pilihan raya umum diadakan. - Bernama

3 comments:

 1. Tukar kerajaan baru
  Pakatan harapan
  Keris pahang

  ReplyDelete
 2. Umno bn dah hancur dan sedia kubur
  Cakap dah mencacai
  Ulas kipas ros jib
  Bebel mereng
  Keris pahang

  ReplyDelete
 3. Jangan pi jam ptptn
  Lintah darat

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com