innity

pages

Friday, September 16, 2016

[BANGSAT] Cina KAFIR Permainkan Kematian Tuan Guru Haron Din




Kematian Tuan Guru Dato' Dr Haron Din dipermainkan oleh puak2 cina cauvanis rasis.

Mana Jufazli, geng melayu apologetik yang you-know-who dan puak2 yang tak habis2 cakap semua cina kat Malaysia tak rasis, hanya melayu je bodoh dan rasis?

Memang betul bukan semua cina kat Malaysia rasis dan cauvanis. Tetapi untuk menafikan kewujudan puak rasis dan cauvinis sama ada dari DAP, MCA atau pengikut mereka, adalah satu KEBODOHAN yang abadi.


Sorry, aku emo sikit.


Melayu macam mana?


Aku tak pernah backup SEMUA Melayu bijak bagus hebat sopan santun bla3.. dan tak ramai cakap macam ni pun. 

Tetapi yang ramai kutuk melayu bodoh, malas, tak boleh survive, lembik, maleis, etc.

Piff.
SUMBER: Shukery Azizan

As expected, memang YB DAP takkan dapat boleh tahan kebencian dan cauvinis yg penuh dalam hati terperap lama-lama. Kena luahkan jugak. 

Nanah banyak dalam hati mesti dikeluarkan, nanti rosak. 

Ini juga "YB" yg sama gelar pekerja gomen sebagai 'kucing kurap'. 

PRU14, Jelutong will bid 'adios' to you.


Abu Hanzalah

Abu Muadz Al-Ghazali And they expect MALAY to support them??? NO WAY.. I'll remember these racist remarks till die.

Noor Nahar baguslah perangai biadap dah exposed n can never be erased in our minds.






5 comments:

  1. UMNO ada dedak. DAP ada RBA. MCA ada Tee jangan heran kalau ada racist.

    ReplyDelete
  2. Puak2 liberalist... pluralist murtad PKR paling suka dengor berita kematian ulama ini....

    ReplyDelete
  3. Kita perlu bertenang..apa yg dia org cakap biarkan..mati ni semua org mati..hari ni umat islam hilang ulama..masa dan ketika mereka akan sampai.. kita hidup pasti mati .. sebagai contoh lah..masa orang penting dap meninggal satu ketika dulu rasanya tak ada org melayu islam yg buat komen mcm yg berlaku terhadap hj haron din ni.. mereka terlalu berani sekarang..adakah pru 14 akan dtg kita nak sokong mereka? Umat melayu islam perlu fikir .. bersatulah ..

    ReplyDelete
  4. Baru tahu ke perangai pendatang.

    ReplyDelete
  5. Pity to our immigrants Chinese and Indians that envy to Malaysian Malays buddies Muslims.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com