innity

pages

Sunday, August 28, 2016

VIDEO: Gani Patail Tunjuk Duit Masuk Akaun Peribadi Najib


Bekas Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin berkata segala dakwaannya selama ini terbukti benar apabila laporan Jabatan Keadilan (DOJ) Amerika Syarikat baru-baru ini mendedahkan terdapat penglibatan Malaysian Official 1 dalam skandal penyelewengan 1MDB, yang didakwannya sejumlah wang dimasukkan ke akaun peribadi Datuk Seri Najib Razak.

Muhyiddin mendakwa perkara ini dapat disahkan apabila Peguam Negara pada waktu itu, Tan Sri Abdul Ghani Patail menunjukkan kepadanya transaksi duit yang masuk ke dalam akaun peribadi Najib.

Beliau berkata demikian dalam satu ucapan di Stadium Ketereh, Kelantan, pada Jumaat.


13 comments:

  1. Middin ni ingat dia baik sangat. Tu lah terlalu banyak sangat makan dedak Madey taburrr!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg menyokong ALI BABA adalah 40 orang PENYAMUN jugak.
      Tahniah TS P Ramlee.

      Delete

  2. 11.26 adalah contoh pemakan dedak yang sifar kecerdikan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sekolah tu.
      Tak tau mengguna kemahiran berfikir. Duduk bawah tempurong. Mentaliti kain pelikat selai dgn beras sekampit. Dpt brim 200.
      Syukur.

      Delete
    2. Ini contoh pemakan dedak TULEN..... Barua Mamak Madey

      Delete
    3. 3:49 contoh macais dan balacis pemakan dedak penyamun.

      Delete
  3. ko bayk sgt jilat air jubor najib ni....skang ko branie ke kate yg najib x ambik duit tu jahnam? sanggup bersumpah? najib dlu kn branie bersumpah? gi la mesjid bersumpah lg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes ! ! !
      Ada bran ? ? ?

      Delete
  4. kata - kata omong kosong ... dari ahli politik parti Bersatu yg dapat dana politik dari siapa ??? jgn nak mohong la midin ... ko layan madey kutty ko mmg akan jahanam sama ... phuiiii !!

    ReplyDelete
  5. yiddin memang senang kene kelintong,jadi macai madey utk kepentingan pemegang2 konsesi penjerut leher anak cucu kita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. PEMAKAN DEDAK MACAIS DAN BALACIS HILANG AKAL DENGAR UCAPAN TSMY.
      CUMA BOLIH MAKI HAMUN DGN FITNAH JIJIK MULUT BAU LONGKANG.
      PENYAMUN JUGAK ?

      Delete
  6. ANTARA UCAPAN TERBAEK TSMY!!!!

    Dengar dan teliti respon para hadirin, ternyata mereka tidak mengetahui skandal 1mdb....

    Tidak boleh salahkan rakyat, kerana tiada penerangan diberikan kepada mereka.

    Kita perlu melipatgandakan penerangan seperti ini, Q&A from penceramah dan respon rakyat marhaen.

    Malahan rakyat marhaen patut di jemput memberi persoalan seperti townhall discussion atau forum nothing 2 hide dimana najib gagal hadir sebaliknya org tua berumur 90 tahun yg berucap....malu la skit wahai rakyat marhaen sekalian.

    Di sini penceramah perlu aktif membangkit persoalan rakyat marhaen.

    Ayuh rakyat, BERSATU dalam satu barisan, Allah telah tunjukkan bagaimana untuk menang pada PRU dijangkakan pada march 2017 selepas pembangkang tewas pada PRK tempohari!!

    Lagi sekali ingin kami rakyat marhaen rakamkan setinggi terimakasih,

    TERBAEK DARI TSMY!!!

    ReplyDelete
  7. Klu tsmy jdi pm agaknya ada tak wang masuk akaun peribadinya...kot2 2x5 je bila brkuasa. Hrp2 taklah...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com