pages

Monday, July 25, 2016

[TERMASUK MALAYSIAN OFFICIAL 1?] PM Najib minta individu disebut DOJ bersihkan nama


PUTRAJAYA: Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak meminta nama-nama individu yang disebut dalam laporan Jabatan Keadilan Amerika Syarikat (DOJ) untuk membersihkan nama mereka.

Pada masa sama, beliau juga mahu individu-individu tersebut untuk bertanggungjawab atas tindakan yang dilakukan oleh mereka.

Tegas Datuk Seri Najib, kerajaan berpegang dengan prinsip untuk memastikan tiada wang rakyat disalahgunakan oleh mana-mana pihak.

"Sebab itu bila keluar laporan DOJ, kerajaan tetap memandang berat dan mahu siapa yang namanya disebut, mengambil tanggungjawab dan bersihkan nama.
"Pastikan tiada wang rakyat disalah gunakan. Inilah prinsip kita. Lambat laun kita akan tahu kebenaran. Kita ikut proses keadilan yang dijalankan," katanya.

Beliau berkata demikian ketika menyampaikan ucapan pada Majlis Penyerahan Surat Tawaran Fardu Haji, Program Khas Haji YAB Perdana Menteri, Yayasan 1MDB, di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin, di sini hari ini. - astro awani

7 comments:

 1. RAKYAT MAKIN PENING DAN PELIK DENGAN KENYATAAN NAJIB, NASIHAT KEPADA DIRI SENDIRI, APA DAH BERLAKU NI, SEJAK NAJIB PERINTAH MH370 HILANG, MH17 DILETUP, HUTANG NEGARA BERTAMBAH KE TAHAP TERTINGGI DLM SEJARAH, EKONOMI MAKIN MERUDUM, RAKYAT MAKIN SENGSARA

  ReplyDelete
 2. Itu punchline tuu...

  ReplyDelete
 3. dia ni memang betul2 muka kulit tebal...mcm kulit b**i..muka x tahu malu....tang munafik tu mmg dah konpem..brp kali kantoi menipu tahap mega....betul2 dah takder maruah...

  ReplyDelete
 4. Jalan terbaik turun jer,

  ReplyDelete
 5. Abih tu 2.6 billiun yh tersesat dlm akaun dia tu camana?? Tak nak bersihkan nama ke?

  ReplyDelete
 6. Otak babi..biasalah kalau dgn munafik ni.

  ReplyDelete
 7. Memang hebaq pelakun ni....aku kagum. Belum.pernah kita jumpa pelawaK, pelakun terhebaq di negara ni.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com