innity

pages

Monday, July 25, 2016

[SAKSIKAN 'WANG DIBAKAR' UNTUK WANITA] Jho Low's $4.9 million failed proposal to Elva Hsiao


People are always wondering..How can these PENYANGAK spend so much money.
Easy.

Everything is extravagant. Money no limit type of event.
Case in point is Jho Low FAILED proposal to a Taiwanese star Elva Hsiao.
Reported to cost RM5 million.
It was held in Palm Al Jumeirah off the coast of Dubai.
Look at minute 1:41, It clearly shows the couple and the words 'Jho LOVE Elva'.
Luckily Elva treats Jho Low as a 'little brother' and Jho Low proposal crashes.
Ini ladies and gentleman...Baru 1 night event, complete with fancy car, dinner and fireworks.
Thats how these people spend their ILL GOTTEN money.
THEY MUST PAY FOR THEIR CRIMES.
ps : A fraction of their casino bill can send thousands of Malaysian students to study.
And for that, We Will Not Forget. - Reza Zainal

6 comments:

  1. Sama la. Sambutan hari jadi tua kutuk tak sadar diri pun bole tanggung brp ramai pelajar. Moral of the story.......kat Malaysia ni tak boleh ada org kaya. Bila belanja lebih suma jd duit haram......perception is king

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sampai gini teruk lanun-bugis kerjakan anjing-salak dia sehingga Jho lo pun dah mula pertahankan?

      Dari anjing dah jelma jadi babi....dibuang ibu mengandung kut sekor 11:13 nih?

      Delete
    2. Jgn marah..biar jerlah dia org nak buat apa pun..kita jaga diri kita..tak kemana tu..harta dunia..bila nyawa tersegkang kat kerongkong nanti..harta tu x boleh tolong..itu hak dia Allah beri..biarkan...

      Delete
  2. 4.9 juta RM or USD?

    even 4.9 USD...tak boleh cover set up cam tu.

    ReplyDelete
  3. Sebab apa dia bela jho low? Sbb dia tau everyhting with jho low muat have smthing to do with jibby. Jibby dah bagi dedak kat dia untuk menyalak membela jibby. Jadi kenala bela jho low sbb jho low itu jibby dan jibbybitu jho low. Yg anjingnya adalah para pemakan dedak.

    ReplyDelete
  4. Najib celaka bangsat jahanam puaka setan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com