innity

pages

Monday, July 25, 2016

[GILO APO?] Presiden PERKASA: Malaysian Official 1 itu Mungkin Kamarudin, Shahrol Halmi Arul Kanda atau Sesiapa Saja


Presiden PERKASA, Ibrahim Ali enggan menamakan siapakan Malaysia Official 1 yang disebut oleh DOJ. Dia menyatakan mungkin sesiapa saja boleh menjadi Malaysian Official 1, mungkin Tan Sri Kamarudin, Dato' Shahrol Halmi, Arul Kanda dan lain-lain.

 

9 comments:

  1. Ada sesiapa yg Tok Him sebut tu bersedara dgn Riza Aziz ke? Bongok ke mabuk presiden Perkasa ni?

    ReplyDelete
  2. Xda modal nak cakap. Rindu nak kuar tv lah tuu...

    ReplyDelete
  3. Dia nak kata MO1 tu dia laaa itu pun korang tak faham kaaa.... hahahahahahaha

    ReplyDelete
  4. Apa yg bodoh sangat pasal mo1..betul kata pak him tu..yg bengong us ni apa nak takut katalah sapa mo1 tu kalau sah individu tu..ini satu fitnah.
    Kalau ada bukti cakap saja...ni pun nampak us takut...tuduh tanpa bukti..mo1 buleh kata maldive oficer 1. Malaca oficer 1 .. manhattan oficer 1..massacuset oficer 1...mcm-mcm boleh buat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Janganlah memalukan diri sendiri.Confirm 100% ko tak baca pun report DOJ tu kan?Ko tak payah baca semua.Kalau ko cerdik dan bukan jenis ikut cakap orang tentu ko tahu(setelah baca)yg dalam report tu sebut Malaysian Official 1 bukan shortform MO1.

      Juga disebut Malaysian official 1 ini keluarga riza aziz.Dimasukkan duit ke dalam akaun banknya sebanyak rm2.6b(usd681m).Ada lebih 30 kali disebut Malaysian official 1 dalam saman tu.Ada orang lain ke yg mempunyai hubungan keluarga dengan riza aziz yg dimasukkan dalam akaun bank peribadinya rm2.6b??

      Delete
  5. Mabuk dedak kot.....

    ReplyDelete
  6. Bosan dah ulasan dalam blog
    Bila bantahan rakyat?

    ReplyDelete
  7. Dia perli la, maksud dia sebab najib tak nak ngaku, jadi Tok Him sebutkan nama org lain sbg MO 1 tu.

    ReplyDelete
  8. Sebenaqnya tok Him dok sindir. Kalau baca between the lines sebenarnya tok him nak habaq ia tidak mungkin selain najib. So jangan marah dia. Zahid Mat Arip selalu guna cara reverse gini.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com