innity

pages

Tuesday, June 14, 2016

[VIDEO] Video Neelofa berubat dengan Haron Din cetus pertikaian

Tindakan pemenang anugerah bintang paling popular Berita Harian Neelofa memuat naik video berubat dengan Mursyidul Am PAS Dato Dr. Haron Din mencetuskan pertikaian di antara para pelayar internet. 

Di dalam video berkenaan kelihatan Haron Din meletakkan tangannya di belakang badan Neelofa sambil membaca ayat Al Quran.

Oleh kerana itu ramai yang mempersoalkan tindakan Neelofa memuat naik video berkenaan yang dilihat sengaja mencari publisiti.

Namun ada juga yang mempertahankan video berkenaan dengan mengatakan ianya adalah proses perubatan dan Haron Din memegang Neelofa dengan berlapik.









4 comments:

  1. Kalau makcik umur 60tahun dtg jumpa haron din jgn harap lah nk sentuh,jampi thru online jelah

    ReplyDelete
  2. Anon 7:38 .
    Awak buat statement ni , awak ada bukti ke ??

    Dalam video tu Nampak tiada lah bersentuhan kulit ..

    Kalau dalam kes berubat mcm tu pun banyak halangan dan kontraversi , di masa hadapan , di takdirkan Anon 7;38 masuk hospital , sila arahkan doctor atau jururawat yg muhrim je periksa . Alamat cepat cepat lah penggali kubor siapkan segera "rumah" kekal abadi !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anon atas Tu joke je,jgn la emo sgt.kat Darul syiffa Tu kan Ada ustazah yg boleh berubat sambil dipantau oleh haron din. Knp neelofa tk mints ustazah pd haron din.dua2 Sama je nk Cari glamor.

      Delete
    2. Joke baghal

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com