innity

pages

Sunday, June 26, 2016

[VIDEO] Ahli UMNO Akhirnya BAKAR buku Perlembagaan UMNO


Sekumpulan ahli Umno yang dipimpin oleh Gabungan Ketua Cawangan Umno Malaysia (GKCM) membakar buku perlembagaan Umno hari ini ekoran kegagalan parti itu mematuhi perlembagaannya ketika memecat timbalan presidennya, Tan Sri Muhyidn Yassin dan bekas Menteri Besar Kedah, Datuk Seri Mukhriz Mahathir.
Tindakan membakar buku perlembagaan itu dibuat oleh Timbalan Pengerusi GKCM, Rushdan Mohamed serta ahli UMNO di samping sidang media yang dibuat oleh Muhyidin dan Mukhriz di Damansara hari ini.

14 comments:

  1. kerja bodoh.....bulan ramadhan pun nak emo..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...anda insan bijak. Moga Allah melindungi perjuangan kita menentang kemungkaran yg amat mengaibkan.

    ReplyDelete
  3. Yg ujud sekarang ni bukan lagi parti umno tapi parti najis

    ReplyDelete
  4. Umno tak perlu org sebegini... Rakyat pilih Umno atas kematangan dan medukong prinsip tanpa kompromi... Sikap menyimpan atau mengikut telunjuk ..adalah langkah kebelakang dan tiada politikal will...Rakyat teruja atas strong politikal will Umno kini..

    ReplyDelete
  5. Bodoh mcm taik.
    Lembu2 MY dan MM.
    Ha...ha....haa...
    Lembu dah xda habuan lg.
    Tepaksa makan taikk

    ReplyDelete
  6. Yg bakar tu nanti yg terasa panas. Nak berpolitik biar lah matang..tak kan nak ikut org yg melawan arus..klu terjun sungai yg lawan arus akan hanyut..contoh masa Tun dulu..yg lawan Tun ada yg berjaya?.. semua kalah .. lama -lama yg umur pjg baik balik dgn Tun...politi itu kuasa..ekonomi .. kompromi .. faham lah kat situ..jgn marah-marah bakar sana sini.. dah tau risiko main politi patutnya senyum jer lah..tgok mcm pm kita..org kata apa pun dia relax jer..

    ReplyDelete
  7. saya ahli bhg cheras sokong mereka. Sekarang ini bukan UMNO yang saya kenal, ini party pak turut yang tak tahu apa yang terjadi atau pura2 tak mahu tahu.

    ReplyDelete
  8. tanya kat GKCM neh...... berkempen atas platform pembangkang dibenarkan tak klu kat dlm perlembagaan parti.

    ReplyDelete
  9. UMNO sudah jadi parti keparat dipimpin oleh manusia-manusia bangsat yang langsong tidak mempunyai maruah dan integriti... memang sudah tiba masanya UMNO menemui kehancuran sebagaimana parti korup yang lain... ade sekor dua nmpk mcm bagus saja...rupanya takut dan teramat takut untuk menyuarakan kebatilan dan penipuan dalam parti... takut hilang dedak... celaka lah kamu wahai pemimpin2 UMNO...

    ReplyDelete
    Replies
    1. janganlah emosional..... bakar buku perlembagaan kononnya tindakan oleh majlis tertungging tak ikut perlembagaan....... Sekarang ni tanyalah mereka balik..... 2 stoogest tu berkempen atas Pena's pembangkang.... Dan menyokong agar value parti di PRK Selangor Dan Perak tu tak langgar perlembagaan ker????? bodoh....

      Delete
    2. bukan psl emo tu bro... klu dlu parti ni lah yg membela Melayu... tp skrg ni di bawah presideng bang*at ni dh jd parti menjahanamkn melayu... tkde sape boleh bersuara lantang mengkritik... terus kena gantung/buang... nasib tk bunuh je... dan yang lainlain di blkg tuan presideng wlpn nmpk cerdik dah jd mcm kayu api basah... hanya menjaga poket dan periok nasi sendiri... ikut sj si jahanam tu buat.... mmg celaka la pemimpin2 melayu yg ade skrg... otak ade tp tk bley berfikir...

      Delete
    3. kalau depa steady Dan gentlemen..... tak naik pantas pembangkang.... sure ada value..... Sekarang ni lu rasa 2ekor tu ada value tak?

      Delete
  10. Peple of United state of america = people of malaysia

    Borak Obama = naj** razak

    New world order

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com