innity

pages

Friday, June 3, 2016

[TIADA TANDINGAN] Mission Impossible Mahathir


Mission Impossible Mahathir

1) 1997-1998- Pembongkaran serangan matawang global didalangi George Soros IMF

2) 2014-2016- Pembongkaran Penipuan TPPA/ TTIP

Semua yang dijangka dan didakwa Mahathir menjadi kenyataan.

Pada 1997-1998 Mahathir telah membongkar krisis matawang dan kejatuhan ekonomi dunia didalangi George Soros dan kambing hitam IMF USA-ISRAEL. Ini telah membuka mata dunia seiapakah sebenarnya penjenayah ekonomi global.

Pada 2014-2016 sekali lagi menjadi kejutan dunia apa yang didakwa Mahathir ujudnya penipuan TPPA/ TTIP juga menjadi kenyataan.

Dunia akan menyaksikan ramai dikalangan pemimpin negara-negara di dunia yang ada sekarang akan kalah dalam pilihanraya akan datang. Ini akibat dari kemarahan rakyat seluruh dunia ujudnya penipuan dalam perjanjian TPPA di Asia (Trans-Pacific Partnership Agreement). TTIP di Eropah (The Transatlantik Trade and Investment Partnership).

Senarai pembongkaran penipuan dan kegagalan perjanjian sulit TPPA/ TTIP ditaja USA-ISRAEL:

1- Misteri 41 tahun perjanjian sulit Petrodollar Richard Nixon dengan Arab Saudi terbongkar. Ekonomi USA sebenarnya bergantung pada Arab Saudi. Negara Arab Saudi memegang $ 116 billion hutang USA.

Pergaduhan USA dan Arab Saudi kes 9/11 yang membolehkan ahli keluarga menyaman Arab saudi menyebabkan Arab Saudi menjual $750 billion treasures dan aset Saudi di USA. Perjanjian sulit Petrodollar selama 41 tahun akan dibatalkan. Hutang USA akan meningkat menuju bangkrupsi.

Persoalan sekarang Bagaimana sebuah negara menuju bangkrupsi seperti USA boleh menjana ekonomi membantu negara-negara TPPA / TTIP ?.

2- Arab Saudi di bawah Raja Salman akan melompat kerjasama menyertai Russia dalam dagangan minyak dunia meninggalkan Petrodollar USA.

Pengeluaran minyak Arab Saudi sebanyak 10.12.000 setong sehari + Russia sebanyak 10.920.000 setong sehari = 21.04.0000 setong sehari. Ini secara automatik meningkat 2 x ganda kuasa ekonomi BRICS berbanding TPPA/TTIP yang menuju bangkrup ditaja penipu USA-ISRAEL.

3- Pembongkaran saintis Jerman ujudnya penipuan dan jenayah dalam produk TPPA / TTIP USA. Sayuran dan buahan yang dieksport oleh USA untuk negara-negara anggota TPPA / TTIP mempunyai racun toksid menyebabkan penyakit cancer, kecacatan bayi dan seliak. Ini bertujuan untuk melariskan ubat-ubatan gentik yang dibekalkan oleh USA.

Sayuran dan buahan beracun toksid dijual murah oleh USA untuk menarik perhatian pembeli agar terperangkap dengan penyakit. Manakala ubat-ubatan genatik USA dijual 10 x ganda mahal untuk anggota negara TPPA / TTIP untuk mengubat penyakit yang dicipta sendiri oleh penjenayah USA-ISRAEL.

Pemimpin yang bijak lahirnya dari pengundi yang pintar.
Pemimpin yang bodoh tandatangan TPPA/TTIP lahirnya dari pengundi yang bangang akhirnya membunuh Negara, bangsa, keluarga dan diri sendiri.

Fikir-fikirkanlah - Azhar Fans

4 comments:

  1. Sekarang baru nak nak cerita. Macam mana orang nak percaya jika senarai penyokong 1.2 juta dekelarasi tipu rakyat pun ada unsur penyelewengan.

    ReplyDelete
  2. Pemimpin bijak menipu dan putar belit umpama kelingking keling.

    ReplyDelete
  3. Najib bijak juga beb...tapi bijak tang kona...dan sungguh bijak buat muka selamba

    ReplyDelete
  4. TPPA tu tak boleh nak elak...sekarang pun banyak online business...crossborder....rakyat malaysia pun dah lama beli dari Amazon...beli product dari US...we are now living in a borderless world thru internet.
    Kalau tak join TPPA orang business kat Malaysia ni rugilah. Jangan jadi bodoh sombong boleh. Tujuan TPPA supaya local businesses ni dapat grab buyers dari oversea...bersaing secara sihat dgn competitors across our border...local priducers kena lah produce product yang bermutu tinggi with competitive prices....TPPA mendidik bukannye menekan....Guna fikir otak...bukan asik hentam kerajaan ajer...grow up lah....world is wider then Malaysia...sampai bile nak jadi mcm katak duduk bawah tempurung?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com