Pengerusi Bank Rakyat, Tan Sri Abdul Aziz Zainal berkata, tawaran itu terbuka kepada semua penjawat awam dan swasta yang menepati syarat-syarat pinjaman dan tempoh tawaran itu terbuka sepanjang masa.


"Bank Rakyat sentiasa mengutamakan keperluan pelanggan dan sebagai inisiatif membantu rakyat memiliki produk tempatan, kami tampil dengan tawaran ini," katanya selepas menghadiri majlis pelepasan model Proton Perdana baharu di sini.

Majlis pelepasan itu diadakan seiring dengan promosi Kempen Beraya Bank Rakyat yang menawarkan Pembiayaan Kenderaan-i serta produk auto yang lain dengan tawaran hadiah wang tunai sehingga RM400,000.

ABDUL Aziz Zainal (empat, kiri) bergambar bersama model baharu Proton Perdana sebelum Majlis Perlepasan Proton Perdana Motorcade hari ini. Turut hadir, Pengarah Urusan dan Presiden Bank Rakyat, Datuk Mustafha Abd. Razak (lima, kiri) dan Ketua Pegawai Eksekutif Perusahaan Otomobil Nasional Sdn. Bhd. (Proton), Rohime Shafie (tiga, kiri). - BERNAMA - 

Pada majlis sama, turut diadakan program Pautan Ramadan Kacau Bubur Lambuk bertujuan menyemarakkan sambutan bulan Ramadan di samping mengeratkan hubungan dengan masyarakat setempat.

"Kira-kira 5,000 bungkus bubur lambuk akan diagih di beberapa lokasi tumpuan ramai seperti KL Sentral, Stesen LRT Bangsar dan Masjid Bangsar bermula pukul 3 petang ini," katanya. - BERNAMA