pages

Friday, June 17, 2016

[PERANG FB, NAJIB KALAH] FB "Najib Letak Jawatan" 277,690 like, FB "Kekal Najib" 379 like

Pada masa ini terdapat dua akaun facebook yang menyokong dan menetang Najib seolah-olah sedang berlawan meraih sokongan daripada netizen.

Sehingga artikel ini ditulis, jumlah like untuk page "Najib Letak Jawatan" sebanyak 277,690, manakala bagi page "Kekal Najib" pula hanya berjaya menarik 379 like sahaja.

Perbezaan bilangan yang ketara ini ditafsirkan oleh beberapa penentang Najib sebagai bukti nyata dan jelas, rakyat sudah hilang kepercayaan terhadap Najib terutama berkaitan isu Derma 2.6 billion dan 1MDB.

Ia juga membuktikan bahawa penjelasan Najib dan pemakan dedak beliau berkenaan Derma dan 1MDB tidak menyakinkan dan ditolak oleh rakyat kerana terlalu banyak pembohongan dari satu penjelasan ke satu penjelasan yang lain.

Malah, mereka dengan kerasnya meminta Najib meletak jawatan sebagai Perdana Menteri dengan seberapa segera sebelum Negara ini menjadi lebih teruk dan rakyat akan sengsara.

2 comments:

  1. UMNO dah puas berkuasa sbb tu depa biarkan aje Najib tamatkan masa depan UMNO.
    Mgkin depa ingat polis dan pegawai kerajaan bersama depa utk pastikan BN tetap menang dan tak terlepas kuasa. Memang naif la org UMNO ni.

    ReplyDelete
  2. Fb adalah agenda yahudi yg korang iktiraf dan bersenang-senang dengannya. Matlamatnya supaya negara2 islam dan musuh hancur. Sebab tu china dan bebetapa negara lain mengharamkannya.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com