pages

Tuesday, June 7, 2016

Najib 'buruk' di mata dunia, kata Mat Sabu


Presiden AMANAH, Mat Sabu mendakwa Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak mengakui pernah menerima dana RM2.6 bilion ke akaun peribadinya yang disifatkan menyalahi undang-undang negara.

Mat Sabu menceritakan bagaimana sewaktu ke luar negara, imej Malaysia diperlekehkan disebabkan kemelut yang melanda pemimpin negara.


2 comments:

  1. Dunia kata salah tapi Apandi kata Najib tak salah terima RM2.6 bilion dalam akaun dia. Apandi siap-siap dapat gelaran TAN SRI pulak bila kata begitu....sungguh memalukan.

    ReplyDelete
  2. Jgn tuduh menuduh...cermin-cermin diri sendiri dulu..Mat Sabu ni rasanya dah tunai haji dan umrah..nasihat saya agar jaga title haji dan umrah tu..kerana haji dan umrah itu sangat bersih..jgn dicemarkan dgn perangai dan kelakuan serta percakapan yang kurang baik terhadap orang lain terutama kpd pm yg juga orang islam. Mana penting politik atau haji..umrah.jaga lah kesucian haji dan umrah yg telah ditunaikan...jgn sampai ngabihan duit poe melancung yo...kok ngabihan bogheh buang daerah kek pilah dulu lobih baik lg..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com