innity

pages

Wednesday, April 20, 2016

Zaid tak tolak Dr M DITANGKAP selepas pilihan raya S'wak


Bekas Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Zaid Ibrahim tidak menolak kemungkinan Tun Dr Mahathir Mohamad ditahan selepas pilihan raya negeri Sarawak bulan depan.
Beliau berkata demikian ketika catatan terbaru di blog semasa menceritakan sesi soal jawab dengan kira-kira 300 sukarelawan dari Parti Amanah Negara (AMANAH) di Kelantan semalam.
Walaupun menjadi pengkritik paling lantang pentadbiran BN dan dituduh menjaja pembohongan serta fitnah untuk menjatuhkan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak, namun bekas perdana menteri itu masih bebas untuk meneruskan kempennya.
Baru-baru ini, Ketua Polis Negara Tan Sri Khalid Abu Bakar mendedahkan bahawa Mahathir disiasat mengikut empat perkara.
Pemerhati mendakwa bahawa Putrajaya khuatir terhadap tindak balas politik, terutama di kalangan orang Melayu, jika bekas perdana menteri berusia 90 tahun itu ditahan. - MK

6 comments:

  1. Dr M pun ditangkap macam nak bungkam semua mulut malaysia

    ReplyDelete
  2. Dr M pundi tangkap macamnakbungkam mulut semua

    ReplyDelete
  3. Tak mustahil sbb majib dah selalu buat silap baru untuk tutup silap yg lama.

    ReplyDelete
  4. Bust malu satu dunia je tangkap tun Dan sumbat dlm penjara Dan malu satu dunia najib PM mcm Ni.politik yg matang adalah sebuah pentadbiran kerajaan yg secara professional nya melihat Dan mengkaji apa yg disuarakan oleh rakyat.yg elok kita ambil,yg tk elok Kita ketepikan.

    ReplyDelete
  5. Jangan main api,nanti membakar diri..

    ReplyDelete
  6. Jgn main api nanti membakar diri

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com