innity

pages

Saturday, April 30, 2016

Usaha puak liberal & Feminis (BUKAN ISLAM SEBENAR) halang penjualan buku ‘Wanita Songsang’ gagal


BANGI, Sabtu – Tindakan golongan liberal dan feminis menghalang penjualan buku berjudul ‘Wanita Songsang’ dilihat sia-sia apabila buku itu terus mendapat sambutan di pasaran.
Penulis buku, Sharifah Abdul Samad berkata, beliau masih boleh bersabar dengan golongan liberal yang berusaha untuk menghalang penjualan bukunya.
“Buat masa ini kita boleh sabar lagi. Sebenarnya tindakan mereka ini menampakkan wajah sebenar golongan liberal yang hipokrit dalam mengatakan mengenai kebebasan bersuara,” katanya ketika dihubungi oleh wartawan Ismaweb.
Buku hasil tulisan beliau yang mengetengahkan isu feminisme mendapat tentangan hebat oleh penyokong feminisme dan liberal apabila dilaporkan golongan ini telah menghubungi pihak pengedar buku dan meminta mereka menghentikan penjualan buku itu.
“Mereka sebar ideologi yang bertentangan dengan syarak seperti LGBT, boleh. Bila kita hendak bongkar mengenai keburukan golongan liberal dan feminis dalam buku tu, terus nak halang,” katanya.
Malah katanya, tindakan itu jelas memalukan dan menunjukkan bahawa golongan liberal ini sangat terdesak untuk menjatuhkan Islam.
Beliau yang juga Ketua Unit Kajian & Informasi, Persatuan Belia Islam Nasional (PEMBINA) turut mengingatkan golongan ekstremis ini bahawa kebenaran tidak akan pernah kalah dan Islam pasti menang.
“Golongan liberal dan feminis ambil mana yang mereka suka sahaja dengan Islam, yang tidak sesuai dengan nafsu mereka akan buang dan tolak tepi.
“Di Malaysia mereka semakin berani menyuarakan hak mereka dan secara terang-terangan mencari pengaruh sehingga sanggup memfitnah golongan Islamis,” katanya.
Buku ‘Wanita Songsang’ menceritakan mengenai golongan wanita khususnya feminis yang menafsir al-Quran dan syarak mengikut nafsu mereka dan kemuliaan wanita Islam diinjak oleh golongan wanita songsang ini.
Ia turut mengupas mengenai aurat, hudud, hermeneutika dan pimpinan wanita serta isu-isu kontroversi yang sering dibangkitkan feminis Malaysia.
Malah, buku ini turut menggunakan bahasa santai agar ancaman feminisme ini mudah difahami oleh masyarakat umum.
Orang ramai boleh mendapatkan buku ‘Wanita Songsang’ di mana-mana kedai buku MPH dan Popular di seluruh Malaysia atau beli secara atas talian melalui pautan kopiress.com. - ismaweb

1 comment:

  1. fahaman islam liberal wajib dibendung agar tidak merosakkan islam.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com