innity

pages

Thursday, April 7, 2016

[NAJIB MENTERI KEWANGAN LEPAS?] PENCACAI KATA PROTON - TUN M SALAH, 1MDB - CEO SALAH


Anggota Parlimen DAP Tony Pua berkata, walaupun laporan Jawatankuasa Kira-kira Wang Negara (PAC) tidak mengaitkan perdana menteri, Datuk Seri Najib Razak tetap perlu bertanggungjawab terhadap kelemahan 1MDB.

Menurut Pua, Najib perlu bertanggungjawab terhadap syarikat pelaburan yang dibebani hutang itu kerana beliau juga menteri kewangan.

"Sekurang-kurangnya dia perlu bertanggungjawab di peringkat kementerian.

“(Mungkin ada) apa-apa yang kita tidak tahu kerana kita tidak mempunyai penyata bank di luar negara," katanya.

Beliau berkata demikian ketika ditemui pemberita di lobi parlimen hari ini.

8 comments:

  1. pandai baca ker idak? rasanya yg org kata Dan sebut adalah...kalau nak salahkan Najib atas masalah 1MDB... adakah Tun juga hendak di persalahkan atas kerugian berpanjangan Proton???????? Tun sendiri pun tak pernah nak mengaku bahawa dia tidak pandai menjayakan proton yg dia sendiri bangunkan. Bertahan Anya keraa kerajaan juga ada sentimental value terhadap proton

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro..fahamkan masalah Proton..ianya dtg dari plisi kerajaan skrg..byk bg komnen tp tak pakai otak..

      http://celahgelegar.blogspot.my/2016/04/tun-lepas-jawatan-kerana-tidak-mahu.html

      Delete
  2. NAK PUTAR LAGI BABI SEKOR NI

    ReplyDelete
  3. Geng MamakTunThaik skrg jd Geng GILA TAKTERAWAT..

    Buat deklaBasi berapa kerat je sokong. jd mereka meroyan truk skrg rakyat sedar siapa penipu. aku cuma takut satu ja. mamaktungila ni blh upah org buat khianat fizikal pd PM. Dia pernah dh kes Memali dlu mati bergelimpagan. no problem bro..jgn kata maaf makinn bongkak zalim lg adalah. so takat Najib sorg apalh sgt brbnding byk puluh juta dh hbis labur utk jatuhkn najib. tp xjln jgk.. xmustahil si tua kutuk dn anjing2 suruhnya akn lakukan suatu yg sgt dhsyat. org jht yg tk insaf. cer tanye sirul sapa dalang upah kes Altuya.. rasa tersedak cili kot mamaktuntaik nnt... kekekek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bro..toksah nak auta la pasal kes memali..sapa yg bagi arahan kat polis time tu?jgn nak blame org lain..fitnah tu..kau tak tau cita sebenar..jgn ckp laa..g belajar lg..pas tu bahasa jenis org yg tak ada adab...org mcm kau ni kalau ckp 10 nak percaya 1 pon susah..semua kencing ja..

      komen semua auta..kau lupa ka dr m yg lobi ah gor utk naik jd pi em?dia kempen utk ah gor lg dlm pru13..kenapa tiba2 dia nak najib turun? start buat kajian kau from there..ada faham??? kalau tak paham gi sekolah balik..

      Delete


  4. 11.52 dan 11.53 ni Melayu Islam ke?

    Bahasa menunjukkan bangsa.

    Bangsa apa agaknya kedua-dua ini.

    Tapi yang pasti kedua-dua makhluk ini tidak mendapat kasih sayang dan didikan daripada ibu-bapa sejak kecil lagi.

    Kesian sungguh.

    Jiwa kosong, iman tiada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. APO GUNO MUNG JADI MELAYU ISLEY KALU SESAT BHARAK,HARI2 DOK MAKAN BANGKAI.MADEY TU NABI PUOK2 MUNG KER.

      Delete


    2. Deii 12.54

      Mu menantu anuar musang ker?

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com